Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-09-2007, 07:28 AM   #5 (permalink)
elif2
Üsteğmen

Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 69 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elif2 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: İyi dostu olanın aynaya gereksinimi yoktur !

belkide dostu olan biri olmak buyuk sans...ama dostu ben hic aramadim ama cok sukur karsima hep guzel insanlar cikti..yapi olarakta yengec burcu olmamdanda olabilir dostluklarda dengeleyici gorevi hep bana duser ama kendimden ödün verecek duruma dusersem o an o dostluk benim icin biter...cok sükür ki dostum cok..uzun yillara dayanan dostluklarimda cok var..ama tek bir hatasiyla aaa bak bundan dost olmaz dememeli,herkes hata yapar bende yapmisimdir deyip dostlugu surdurmeye niyetin varsa kucuk seyleri dert etmemeli..
sezen canim, herseyi dert etmemeye calis ,herkese aa bak beni eziyor gozuyle bakmamaya calis...belki bakis acini degistirip birde olaylara ilk once iyi tarafiyla bakmaya calisirsan kendini daha iyi hissedeceksin..
mesela geline anlatirken bunun duyulmasini istemiyorum diye belirttin mi..belirttiysen ve o yinede soylediyse sende ona sir verilmeyecegini ogrendin..
annen icin bence biraz fazla kin tutuyorsun..ona bakarsan benim annemde erkek cocuk asigiydi..abimi el ustunde tutardi,bazen bende alinir bende kuserdim ..ama birde soyle dusun belki annen seni kirdiginin farkinda degildir ,insallah en yakin zamanda anneligi tadarsin ve ne babasina benzeyen ne kayinvalidesine benziyor diye sevilmeyen bir cocuk olamaz diye dusuneceksin...ben anne olana kadar cogu konuda annemle zit fikir olmusumdur ama bende anne olunca onun neden nasil davrandigini cok iyi anladim ..anne sevilmeye layik bir insandir,en basta seni dogurandir,bakandir.seni bir yuvaya veren yada dogurup cope atan vs..gibi bir annen olmasi daha mi iyiydi..hayir anneler ne kadar kotu gibi gelsede madem seni bakmis birakmamis o iyi bir annedir ne yaparsa yapsin,varliginda onun kiymetini bil,yoklugunda arasanda o yok olacak zaten...

annelere karsi cok hassasiyetim var..he butun annelere degil sadece cocuguna bir mucadele sarfetmeden bir kenara atan annelere zaten anne diyemiyorum..ama eger bir kadin bir cocugu herseye ragmen buyutmusse o annedir..ve sevilmemeye layik degildir..

anceline aramiza hosgeldin... :)