elifcim biramayasanin kokusu yok icmesi kolay suyla. bier giest bunu webde yaz sana holandaca cikar ama sizin dili bilmiyorum
bu biergist yani biramayasi seni tok tuyor sinirliysen sakinlesiyorsun yani bana sigara biraktigimda tavsiye etmislerdi vitamin olarak vede egerki agir diyet yaparsan bunu icerek iste sinirlerine hakim oluyorsun....yossun felan ben hic icmedim cunki haplara karsiyim zayiflamak icin cilen haplara ama busene valla hap map neolursa icmeye raziyim.
tupbebekicin evet kilo vermek istiyorum cunki kilolularda zaten hamilelik zor oluyor 1cisi sigara 2cisi fazla kilo dogurganligi azaltiyor.
cocuk yapmak icin bedenm olcun 36 yada 38 olacak benimse 42 beden. gerci oyle tombul felan degilim ha ok kilo aldim ama aman aman bende buhalde soikaga cikamam diye birsyeim yok sadce benim gobekte suguibu birsey birikti gobekte ve midede ama vucudmun diger yerlerinde oyle degil. ben buhale hormon igneleriyle geldim. ve yarin ayni ignelere tekardan basliycam ve gercekten yarindan sonra herseyime dikat etmem gerekiyor.o ignelerle beraber tekaradan kilo almak istemiyorum.
ve insallah hersey yolunda gider ve insallah budafe hamile kalirim 96 96 96 96
bende step yapsam iyi olur evde var step aleti. aslinda spor okulana yazilsam iyi olur ama bakalim napcam.