Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-09-2007, 10:22 AM   #55 (permalink)
Sezennl
Üsteğmen

Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sezennl is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Karar aldim zayiflayacagim

elifcim biramayasanin kokusu yok icmesi kolay suyla. bier giest bunu webde yaz sana holandaca cikar ama sizin dili bilmiyorum bu biergist yani biramayasi seni tok tuyor sinirliysen sakinlesiyorsun yani bana sigara biraktigimda tavsiye etmislerdi vitamin olarak vede egerki agir diyet yaparsan bunu icerek iste sinirlerine hakim oluyorsun....yossun felan ben hic icmedim cunki haplara karsiyim zayiflamak icin cilen haplara ama busene valla hap map neolursa icmeye raziyim.

tupbebekicin evet kilo vermek istiyorum cunki kilolularda zaten hamilelik zor oluyor 1cisi sigara 2cisi fazla kilo dogurganligi azaltiyor.
cocuk yapmak icin bedenm olcun 36 yada 38 olacak benimse 42 beden. gerci oyle tombul felan degilim ha ok kilo aldim ama aman aman bende buhalde soikaga cikamam diye birsyeim yok sadce benim gobekte suguibu birsey birikti gobekte ve midede ama vucudmun diger yerlerinde oyle degil. ben buhale hormon igneleriyle geldim. ve yarin ayni ignelere tekardan basliycam ve gercekten yarindan sonra herseyime dikat etmem gerekiyor.o ignelerle beraber tekaradan kilo almak istemiyorum.
ve insallah hersey yolunda gider ve insallah budafe hamile kalirim 96 96 96 96

bende step yapsam iyi olur evde var step aleti. aslinda spor okulana yazilsam iyi olur ama bakalim napcam.
Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar.&nbsp; Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır.
Sezennl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla