Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-09-2007, 11:23 AM   #56 (permalink)
meyra

Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
meyra is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Karar aldim zayiflayacagim

Merhaba arkadaşlar, Öncelikle sağlıklı ve mutlu bir gün diliyorum. Bu sabah gözlerime inanamadım. Size kendi kilo tecrübemi anlatmıştım. Sizlere 3 ayda 7 kilo verdiğimi söylemiştim. O üç ay yarın doluyor. Ve benim verdiğim kilo totalde 8 kilo olmuş. Benim hala yaklaşık 10 kilo daha fazlam kaldı. Sigarayı bırakalı ise 10 gün ve bu o süre içinde değil kilo almak 1 kilo vermek beni anlatamayacağım şekilde motive etti. Dün akşam iftardan sonra iftar menüm açılış 1 hurma, 4 kayısı 1 bardak su 1 kase yayla çorbası bu arada yaklaşık 15 dk kalkıp dolaştım. arkasından 1 porsiyon fırında yağsız susuz ızgara ( 1 küçük patates, 2 yeşil biber, 1 orta domates ve 1 ad derisi soyulmuş tavuk but) 1 porsiyondan daha az karışık salata. sos olarak içine zeytinyağı, az elma sirkesi az limon ve tuz) yaklaşık 1,5 saat sonra da 4 ceviz kırdım yedim. bu arada su içmeyi ihmal etmedim. (hergün en az 2,5-3 lt dolduruyorum.) tekrar 1-1,5 saat kadar sonra 1 sap üzüm yedim. arada 1 bardak şalgam suyu (0 kalori ve yağları yakma özelliği var) yatmadan öncede yaklaşık bir su bardağının dörtte 3 olarak yoğurt yedim. Sahur yemeğinde ise 3 ad kayısı, 2 kupa çok açık çay, 1 dilim ekmek 4 zeytin ve peynir yedim. Kahvaltı arkasından 1 dilim kavun da araya sıkıştırdım. Ramazan boyunca Yaklaşık hergün aynı kalori miktarlarına yakın alıyorum. Hiç aç kalmıyorum. Hatta 2 günde bir 1 küçük kase dondurma da yiyorum. (Şu an yediğim tek tatlı diyebilirim.) Yoğurt günde yaklaşık 250 gr kadar yiyorum. (yağsız) Ve hiç anlamadan kilo vermeye devam ediyorum. Yaşım 45 oldu. Metabolizmamın artık yavaşladığı dönem. Anladığım kadarıyla hepiniz benden daha gençsiniz yani bana nazaran daha şanslı durumdasınız. Yani kilo verme hızınız bana göre daha hızlı gerçekleşecektir. Gerçekten işin sırrı öncelikle motive olmak, arkasından sağlıklı beslenmek ve bunun yanı sıra hoşa giden bir etkinlikte bulunmak (yürüyüş, , yüzme, step, aerobik,plates, dans neden hoşlanıyorsanız herhangi biri) Ben başaracağınıza inanıyorum. Ben bilgisayara fırsat buldukça girebiliyorum. O nedenle yazılarınızı anlık görme şansım olmayabilir. Hepinize selamlar ve sevgiler.
meyra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla