ya meyracim sana nazar degmesin nazar boncugu bulamadim sana masallah. meyracim ben oncelerden yiyen biri dgeildim problimde orda ben bir ogun yerdim ve agizma kahve sigara su harici birsey sokmazdim yilarca yagsiz kuru bir kisi olarak gezdim durdum. deniz kenarlarinda bana kardeslerim hep derdiki abla ne yagin var nede selulutun nede birseyin derlerdi tani tupbebektedavisine kadar ay benkendime naptim etim bilmiyorum ama odur budur herdayim yiyorum vede icyorum.
sigarayi biarktikya eniyisi o bos ver kiloda neymis veririz. sen ozaman onceden baya yemek yiyenlerdenmisin oylemi? cunki saydiklarini ben yiyorum kilom ondan hehehehehhe
benim yasim 39 oldum ve halla bebek bebek diye turturdum.
neyse canimiz sagolsun.
Meyracim bizim enguzel yaptigimiz sey sigara birakmamiz aferim bize nazarboncugu takalim valla nazar degcek bize.
ben sigarayi unutmaya basladim yavas yavas. bir kiz yazmis diyorki tam 5 ay ruyalarimda iciyordum yak birtane sigara diye ses yakiyordum diyor aklima gelinbce atiyordum sigarayi aman birtanden birsey olmaz diyordu o ses diyor ama artik gormuyormus 6ti ayi dolmus ve akciyerleri o 7bucuk kilo olan zifti atmaya baslamis vucudundan.
sen daha ruya gormesin daha yenisin ruyayi 3 haftadan sonra goryorsun cok ilgnc ha guluyorsun sadce seni beynin kandirmaya calisyor gul gec.