25-09-2007, 05:23 PM
|
#8 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: önce üzülerek sonra sevinerek yeni parçamı paylaşıyorum arkadaşlar sevgili turgay ... şarkının sözlerinde gerçekten derin anlamlar gizli ... bir kaç sefer dinleyince derinlere saklanmış kelimeler de çıkıyor ortaya..
hüzün .. umut .. isyan ... hepsinden biraz var ... eksik olan durumlarının zaten farkındasın.. o yüzden bir şey söylemeye gerek yok ..
çok dinlediğim bir tarz olmadığı için yanlış bir şey söylemek istemem ama sözler çok etkileyici .. müzikse tek düze gidiyo.. sözlerin derinliğini vurgalayacak
bir şeyler yapsan.. mesela derinlerden gelen bir ney sesi ya da yerel enstrümanlarlar gibi.. tam ne demek istediğimi anlatamadim bel ki ama örnek teşkil etmesi
için mercan dede nin su albümünde ceza grubuyla yaptığı çalışma gibi diyebilirim.. sanatçıların ilham perileri olur ya eminim ki senin perin sana tüm doğruları
ve güzellikleri bulduracaktır.. yeter ki dilemeye devam et.. doğru insanlarla.. doğru zamanlarda.. büyük başarılar elde etmen dileğiyle ...
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |