Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-09-2007, 05:55 PM   #9 (permalink)
turgay0101
Üsteğmen

Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 328 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
turgay0101 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: önce üzülerek sonra sevinerek yeni parçamı paylaşıyorum arkadaşlar

Tavsiyen yapıcı eleştirilerin için çok teşekkürler shmanic ceza nın o parçasından önce ben düşündüm onu desem ama gülersin 44
işte düşünmek yetmiyor imkan lazım arkadaşlar zaten parçayı beğenmek zorunda değiller ama olsun sen kötüsün seni dinlemem bunu dinlerim gibi laflar etsinler bilsinlerki bu benim hırsmı artırıyor bana ne piçik gaz veriyor bilseniz onlarda çok sağolsun hep diyorum imkan yok diye ben kaydı 5 milyonluk mikrofonla yaptım amacım sadece sözlerimi sesimden dinletmekti söz bi daha olmaz bu arada son kısımlarda Emellere ulaşmak için Dost lar etmeli Hayal diye başlayan kısımdan itibaren bazı arkadaşların ismi geçiyor ses kalitesinden çok söze manaya önem verenlere duyurulur sende
çok sağol Emir kardeşim seninde her şey dilediğince olur inşallah isteklerine tez zamanda kavuşursun Sezen abla sana da çok teşekkürler bana inanılmaz destek olduğunu söylemek isterim bunu ara sıra yap bu beni çok müthiş çalışma içine sürüklüyor sen de inşallah yumuk yumuk bebeğine tez zamanda kavuşursun inşallah amin amin amin