Ynt: Karar aldim zayiflayacagim YOK BABUCUM BEN HOLLANDADAN ALDIM 4EROYA CHROOM VE DAHA UCUZADA BIRAMAYASI. BEN TURKFIYATINA GORE HESAPLADIM AMA BILMIYORUM TURKIYEDE FIYATLAR HERZA dusunMAN K..... ANLADINIZ SIZ ONU SINIROLUYORUM YA BEN TURKIYEDE TUPBEBEK ICIN KLULANDIGIM IGNENIN TEKINE 480MILYON VERIYORDUM YANI 250ERO VE 2KEZ KULANIYORDUM. AMA BURDA IGNENIN TANESI 40EROYA BILE GELMIYOR DAHA UCUZ TOBE ESTAFURULAH NEKADAR KOTU YA TURKIYEDE YASAMAK MAASLAR 500MILYON IGNEDE 500MILYON NEYSE.
BABUCUM BILMIYORUM NERDE SATILIYOR AMA PAHALI DEGIN RAKAM. KURBAY OLUR BENDE 13KILO VAR VEREYIM HEMEN SANA:p
shamanic EVET BU SICAK SUYU ICINE VEDE SU HASTANE DIYETINI YAPAN 2 YAKINIM INCELDILER BIRDAHADA KILODA ALMIYOLAR. SICAK SUYU BAYA ICIYOLARDI AMA BIZMKILER KAYNATIP ICIYOLARDI:)) AMA ISE YARIYOR TESEKURLER HATIRLATIGIN ICIN UNUTMUSTUM HEMEN SICAK SUYUMU ALAYIM.
EVET O SITE PARA TUZAGI SOYLE INBCELDIMDE ADAMIN YUZU VE ZATEN VUCUT AYNI DEGIL KILIP YAPISTIRLMIS. COK BELLI HEM NOTERTASTIKLI DERLER NE YANI SAHTE DIYEMEZLRMI ADAMLAR SAHTE DIPLOMA YAPIYOLAR SAHTE NOTER TASTIGI EDEMEZLERMI HEHHEHE COK SACMA BIR SITE BEN ONCEDEN GORMUSTUM O SITEYI
BEN 1 KILO VERMISIM AMA ALMISIMDIR BUGUN CUNKI COREK YAPTIM YA COK GUZELDI AZICIK KACIRDIM AMA YEMIYCEM DAHA. ISTE DEVAM ETSEM DIYETE VERIYORUM BEN. BOZMAMAM LAZIM ASLINDA AMA NEYSE.
BOZUNCADA BOZDUM HADI YIYIM DIYE GIRISIYORUM:p
__________________ Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar. Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır. |