Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2007, 11:23 AM   #6 (permalink)
hülyaa
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart Ynt: değişim nedir ben gördüm arkadaşlar.burası bilgeler yurdudur.

Merhaba Sevgi kapısı!,sizi gerçekten kutlarım.bu kadar kısa bir zamanda bu kadar güzel gelişmeler katetmeniz takdire şayan.şuna inanıyorum ki,içinizde zaten var olan fakat egolardan dolayı bir türlü yüzeye çıkamayan, asıl sizi günışığına çıkarmak zor olsa da siz bunu daha kolay başarabilmişsiniz. Yazdıklarınızdan etkilenmemek için sanırım ruhsuz olmak gerekli.bu sitedeki arkadaşlarımızın hepsi ruhlarının varlığından emin oldukları için buradalar(tabi bu benim fikrim ).Sizdeki bu güzel gelişmelerin daim olmasını diliyorum.Dua da cimrilik etmediğimiz sürece (tüm evrendekileri kapsayarak)herkeze bolluk vereceğini düşünüyorum.istenilen ve dilenen herşey dua kapsamına giriyor.Bence burada olanların hepsi istediler ve buradalar.Bende istedim,aradım ve burayla karşılaştım.Hikayemi şuan anlatmıyorum.Bİr zamanı var diye düşünüyorum.Zamanı geldiğinde sizinle paylaşacağım.İnanın sizin adınıza çok sevindim. Yolunuz sevgiye açık olsun....