Ynt: Öğrendiklerim DİKKAT OKUYACAĞINIZ YAZIAR SUBLİMİNAL MESAJLAR İÇERMEKTEDİR 1- Sen büyüksün ve seni zenginliğie taşıyacak olan aklından kaynaklanan büyüklüğün. Aklını her zaman, her yerde, her ortamda kullan ki o da büyüsün sende ! ( 35 yaşına kadar 5 milyon doların olacak. BAŞARACAKSIN. HAYAT SANA BUNUN Bİ YOLUNU GÖSTERECEK VE SENDE O YOLU İZLEYECEKSİN, Ruh ikizim bana doğru geri dönüşü imkansız adımlar atarak hayatıma girmek üzere) 2- Kendisinden daha iyi giyinmediğin biriyle amacın ne olursa olsun diyaloğa girme. Aksi taktirde kendine olan güvenin zedelenebilir. Bunun için yapman gereken zaten belli. BAKIMLI OL ( 35 yaşına kadar 5 milyon doların olacak. BAŞARACAKSIN. HAYAT SANA BUNUN Bİ YOLUNU GÖSTERECEK VE SENDE O YOLU İZLEYECEKSİN, Ruh ikizim bana doğru geri dönüşü imkansız adımlar atarak hayatıma girmek üzere) 3- İşinde ve hedefine ulaşmada o kadar inançlı, hem kazanan hemde kazandıran biri ol ki, hedeflerin bir an önce seninle bir araya gelebilmek için gereken yolları kendileri açsınlar. ( 35 yaşına kadar 5 milyon doların olacak. BAŞARACAKSIN. HAYAT SANA BUNUN Bİ YOLUNU GÖSTERECEK VE SENDE O YOLU İZLEYECEKSİN, Ruh ikizim bana doğru geri dönüşü imkansız adımlar atarak hayatıma girmek üzere) 4- Gerekmedikçe kendin hakkında konuşma. Konuştuğunda ise bunu böbürlenmek için yapma. 5- Aklını sahiplen ve başkalarının hayatına burnunu sokma ! Bu sana kaderinin efendisi olma gücünü verir. ( 35 yaşına kadar 5 milyon doların olacak. BAŞARACAKSIN. HAYAT SANA BUNUN Bİ YOLUNU GÖSTERECEK VE SENDE O YOLU İZLEYECEKSİN, Ruh ikizim bana doğru geri dönüşü imkansız adımlar atarak hayatıma girmek üzere) 6- Bir zaman bütçesi yap ve bu bütçenin iş kısmında daima zor olanı başarmak ile ilgilen. Bunun ardından kolay işlerve hedefin zaten kendiliğinden sana gelecektir. ( 35 yaşına kadar 5 milyon doların olacak. BAŞARACAKSIN. HAYAT SANA BUNUN Bİ YOLUNU GÖSTERECEK VE SENDE O YOLU İZLEYECEKSİN, Ruh ikizim bana doğru geri dönüşü imkansız adımlar atarak hayatıma girmek üzere) 7- Üstlerine karşı kendinin efendisi ol ve görüntünü eyleme dönüştür. ( 35 yaşına kadar 5 milyon doların olacak. BAŞARACAKSIN. HAYAT SANA BUNUN Bİ YOLUNU GÖSTERECEK VE SENDE O YOLU İZLEYECEKSİN, Ruh ikizim bana doğru geri dönüşü imkansız adımlar atarak hayatıma girmek üzere) 8- Yüce SIRRI kullan. Dünya ya gönderdiğin her iyilik sana bir şekilde ve bir zamanda belki de katlanarak geri gelecektir. Bunun için sürekli verici ol. POZİTİF OL 9- Bütün anlaşmalarda sessiz kalan üçüncü bir tarafın olduğunu unutma. DÜRÜST OL. ( 35 yaşına kadar 5 milyon doların olacak. BAŞARACAKSIN. HAYAT SANA BUNUN Bİ YOLUNU GÖSTERECEK VE SENDE O YOLU İZLEYECEKSİN, Ruh ikizim bana doğru geri dönüşü imkansız adımlar atarak hayatıma girmek üzere) 10- Başkaları tarafından aşağılanmak istemiyorsan, kendini çok fazla ciddiye alma. |