Alıntı:
csk Nickli Üyeden Alıntı
03.10.2007
dün bir bebek cenazesine katıldım. çok kötü oldum. sevdiğim ailecek de görüştüğüm bir aradaşımın 1,5 yaşındaki kızı vefat etti. kalbinde delik vardı. başka sorunlar da yaşıyorlardı. ameliyat ettirdiler, çok uğraştılar ama olmadı. Çocuklarımız birlikte büyüyordu. Eşlerimiz konuşup dertleşiyordu. dün orda çok fena oldum. hele babası mezara inip o minicik tabuttan çıkardıkları bebeği kucağına verdiklerinde, kendi elleriyle bebeğini mezara yerleştirdiğinde, öpüp koklamak için kucakladığı bebeğini son bir kez kucağına aldığında çok fena oldum. sanki gece yatağına yatırır gibi koydu mezara. üşümesin diye gece üstüne örter gibi örttü kara toprakla. mezarı sulamak için getirilen sulardan önce kendi gözyaşlarıyla suladı toprağını. Ama Allah sabır veriyor işte. o dimdik ayaktaydı. çok güçlüydü. son görevlerini layıkıyla yere getirdi. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.
|
okurken içim bir tuhaf oldu...dagına göre kar derler ya hani umarım o kadar büyük bir dag olmam asla ki böle karlar yagmasın üzerime...insan elinde olmadan empati yapıyor işte
allah sabır versin...