Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-10-2007, 09:54 PM   #14 (permalink)
elif2
Üsteğmen

Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 69 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elif2 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: NOSTALJİ Mİ YOKSA ŞU AN MI?

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Bu klişeleri Tuna Kiremitçi yazmış...Peki bizler bu konuya neler ekleyebiliriz??Başka ne gibi klişeler var dikkatinizi çeken?
nerde o eski ramazanlar....

aslinda eskiden su an ki sultanahmet veya feshane senlikleri yada televizyon ,internet yoktu ...o zaman yasayan insanlar istemez miydi ramazan aksami internetten dunyanin bir ucuna erismeyi...

eskiden herkes dogal besleniyor,islerini insan kuvvetiyle yapiyordu o yuzden eski topraklar daha saglikli..

dogru ama o zamana donup birine camasirlarini derede degil gel su makinada yika denseydi kabul etmez miydi...digerine tarlani ökuz arabasiyla degil su traktorle sür denseydi kabul etmez miydi..

bence her donemin kendine gore bir guzelligi var....evet anneannem dereden su ictiginin guzelligini anlatiyor bende torunlarima belki daha baska seyler anlatacagim..

ben nostaljiyi severim ama geri donmek istemem..benim yasadigim zamandan tek sikayetim insanlarin icinin her gecen gun kin burumesi,insan sevgisinin azalmasi ve gitgide haberlerin izlenemeyecek kadar kotu haberler vermesi...

insallah dusuncelerimi dogru sekilde yaziya dokebilmisimdir .....