Ynt: Öğrendiklerim 1- Telepatiye inan ve görüşeceğin kişiyle randevuna başlamadan 5 dakika öne iletişim kur, POZİTİF liği düşüncelerinle aşıla.
2- Senin oyununda en önemli kural, sana nasıl davranılmasını istiyorsan başkalarına öyle davranmak. BUNU BÖYLE BİL.
3- Verdiğin kadarını yada daha fazlasını alacaksın bu kesin. O ZAMAN NEDEN DAHA FAZLA VERMEYESİN Kİ ?
4- 35 yaşına kadar 5 milyon doların olacak. BAŞARACAKSIN. HAYAT SANA BUNUN Bİ YOLUNU GÖSTERECEK VE SENDE O YOLU İZLEYECEKSİN
Bu paraya sahip olacağım biliyorum inancım o kadar güçlü ki, parayı gözlerimin önünde görebiliyorumve tutuyorum. Varolduğunu, tüm beceri ve dikkatimle dürüst bir şekilde sunacağım hizmetler karşılığı bana gelmeyi beklediğini biliyorum. Beş milyon doları bana 6 yıl içinde getirecek bir plan var. Benim açık zihnim bu planı görecek ve onu izlememi sağlayacak. Buna karşılık huzurum her zaman benimle olacak.
5- Amacım müşterilerimin çıkarları ve bu geliştirilmesi gereken bir durum.
6- Nereden başladığım değil, sadeece nereye gittiğim önemli ve ben nereye gittiğimi biliyorum. BUNU İSTİYORUM.
7- Olabileceğimin en iyisi olmak zorundayım ve olacağımda ve OLDUMDA...
8- Çevremde büyük bir potansiyel var ve be bunu servete dönüştürmedikçe o servet değil.
9- UNUTMA eğer hedeflerine ulaşmakta zorluk çekiyorsan bu onların netolmayışındandır. |