Konu: yatağım
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2007, 01:05 AM   #5 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: yatağım

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Bazı yazılar vardir ki onlarda bir çok şey birleşir.Okurken bunu hissedersiniz.Bu yazida olnardan bir çok duygu birleşmiş.Teşekkür ederim bu güzel paylaşımın için.
sağol atakan arada esiyorlar işte
Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
sen beni bir gün boğacaksın ya bakalım ne zaman, boğazım düğüm düğüm duygulanarak okudum..paylaştığın için teşekkür ederim..koşulsuz sevginin doruklarını yaşadığım zamanları yaşattın bana,sağol.
mırıltıları özlemleri paylaşmak boğazda düğüm gözde yaş olmak değil niyetim ama oluyor işte
güzel sözlerin için sağol hayal
Alıntı:
elif Nickli Üyeden Alıntı
ne guzel dile getirmissin duygularini,okurken burnuma annemin mis kokusu geldi inan...sadece bana oluyor sanirdim hic olmadik zamanda annem kokar hersey...5 senedir evli ve annemden uzak yasiyorum,burun diregi sizlar mi hic derdim okudugum yazilarda ,burda ögrendim sizlarmis hemde aci aci... ağla
Alıntı:
elif Nickli Üyeden Alıntı
ne guzel dile getirmissin duygularini,okurken burnuma annemin mis kokusu geldi inan...sadece bana oluyor sanirdim hic olmadik zamanda annem kokar hersey...5 senedir evli ve annemden uzak yasiyorum,burun diregi sizlar mi hic derdim okudugum yazilarda ,burda ögrendim sizlarmis hemde aci aci... ağla
sağol elifçim seninde nazik yazın için teşekkür ederim

hep diyorum hırçınlığım asiliğimin yanında bir küçük kediyim ben diye
ben böyleyim

hepinize teşekkürler