Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-10-2007, 01:32 AM   #40 (permalink)
hülyaa
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart Ynt: Çekim yasası-somut örnekler

harikasınız arkadaşlar..yazdıklarInızı okurken nasıl mutlu oldum anlatamam.nedenini bilmiyorum ama çokta duygulandım.bir kaç gündür böyleyim.telkinlerden midir?okuduklarımdan mıdır bilmiyorum.Eskiden de insanları sevdiğimi söylerdim ancak en ufak şeyden ağladığım, etkilendiğim söylenemez..
Yaklaşık bir yıl öncesi bir arkadaşım bana, çekim yasasından ve bu telkinlerden(İNGİLİZCE OLANLARI) bahsetmişti.ancak o zamanlar bu kadar ilgimi çekmemişti.Sorunlar birikmeye başlayınca arkadaşımla diyoloğa giriyor ve çözüm yollarını arıyordum.yani iyiyken düşünmüyordum OLUMSUZ ANLARIMDA ÇÖZÜMLER ARIYORDUM...bir gün bana düşündüklerini yaz,günlük tut,büyük kararlar vermeden önce olabilecekleri olumlu ve olumsuz diye ikiye ayır v.s.. leri uygulamamı istemişti.ben her başlangıcımda ruh halimin en kötü olduğu anlarda başlar,düzelince de bırakırdım.bu yüzden hiç sonuç alamıyordum.ancak bir gün,öyle bir şey oldu ki o an karar verdim mutlaka denemeliyim,istiyorum,kendimi bulmalıyım dedim.inandığım yaratıcıma yalvardım,ancak ilk defa yalvarırken aynı zamanda da,karşımdaymış gibi gerçekten konuşuyormuş gibi hem ağlayarak hemde vereceğinden emin bir ses tonuyla görüştüm.ve bir sürü sorular sordum ilk defa korkmuyordum.çünkü öyle egolar yüklenmişti ki egoma,yaratanla konuşurken hep korkarak niye bana versin ki diye düşünerek yapmıştım o güne kadar.Sanırım en büyük etken o an yaşadığım korkunç travmaydı.Bazen insanlar yaşadıkları olumsuzluklardan müthiş bir enerji alabiliyor.Ne olduysa o günden sonra oldu....
hayatımda hiç karşılaşmadığım kitaplar bir şekilde elime geçti,işin garibi okuduklarımın hepsinin aynı içeriğe sahip olmalarıydı.kafamda sorular başladıkça,cevaplarını evrene sordum ama soruşlarım hep safçaydı 44
Benim inancıma göre evren,doğa.kainat hepsi BİRDEN(tek olandan) geliyor. bu yüzden ayırt etmeksizin durmadan istedim.Beklemeye başladım,egolarım saçmaladığımı söylüyordu,ama kalbim mantığım kaybedecek hiçbir şeyimin olmadığını,inanmaya inanmam gerektiğini söylüyordu.belki her zaman olmasa da başarabildiğim anlar sonuçlarını aldım.Herkezin yaşadığı gibi,düşündüğüm o an istediğim kişiyle görüşmeler,mailleşmeler gibi küçük şeyleri bende yaşadım şükürler olsun.ama unutamadıklarım da var.yarım kalan okul hayatıma kaydolmak gibi..hayal ettiğim tatile bir anda kavuşmak gibi..parayı (miktarı azda olsa)ihtiyacım olduğu anda kendime kısa bir anda çekmek gibi..kısacası olduğunu gördüğüm her şeyi kendime daha kolay çekebiliyorum şükürler olsun..
Bu sitenin varlığından haberim bile yoktu.Üye olduğum günden bir kaç gün öncesi,Ben gibi düşünen bilgi alışverişi yapabileceğim bir yer yokmudur acaba?gibi bir soru geldi aklıma.Sorumu yine evrene yolladım ve google the secret diye yazdım çıkan sonuçlardan ilk tıkladığım seçenek beni buraya getirdi.O anki şaşkınlığımı anlatamam.Şükürler olsun buradayım.Daha yolun çoooook başındayım.gerçekten istediğimde,düşündüğümde bir şekilde çekim yasası işlemeye başlıyor.Ancak bunu neden herşeyde başaramadığımı henüz keşfedemedim dusun
Korkularımın daha fazla üstüne gitmeliyim sanırım.İnançlarımı henüz gerçeklenmeyen hayallerimin de gerçekleştirebileceğime yoğunlaştırmalıyım.Her ne kadar alışılmış yaşamdan,gerçeğe dönmek zor gibi görünsede inanıyorum ki bizler gibi özünde mükemmellik olan varlıklarda zor diye bir şey yok.Bunun bilincine vardığımız da zorluk kavramıda artık sözlüğümüzden kalkacak..Birde şunu eklemek istiyorum,düşüncelerimin oluşumunda ki etkilere dönüp baktığımda içinde sevgi enerjisinin fazla olduğu isteklerimin daha kolay gerçekleştiğini gördüm.Zannediyorum sevginin açamayacağı hiç bir kapı yok
Eklemek istediğim bir konu daha var.İnsanın kendi kendine soru sorması ve cevabını evrenden istemesinin yanıtı sanki daha kolay geliyor.kendi kendime sorduğum şöyle bir soru vardı;bende ne gibi yetenekler var?ne yapabilirim?ne beni mutlu eder????bir kaç gün sonra kağıt kalem elimde kendimi şiir yazar buldum.paylaşmayı istedim,şiir sitesine yönlendirildim.acaba güzeller mi dedim?bir mail aldım <hülya hn.ben gediz altıok şiirinizi çok beğendim,müsade ederseniz pps yapmayı istiyorum.>benim için harika bir mutluluktu bu.sonra bunu okuyanlarda olur mu dedim youtube de yayınlandığını gördüm.bu gelişmeler sadece son bir kaç ayda yaşadım.Dediğim gibi yapabileceğimize inandığımız küçük hayallerimizin oluştuğunu gördükçe yapma hızımız da artıyor.ancak büyüklerin gerçekleşmesinin zor olduğuna ilişkin bir takım inançlarım var.çünkü henüz hiçbiri oluşmadı ancak bu hiç olmayacağı anlamına gelmiyor.inanıyorum ki evrenin bize sunduğu zaman diliminde hepsi tek tek gerçekleşecek..Sizlerinkinin gerçekleşmiş olduğunu görmek bile inanın beni çok mutlu ediyor sizler ya da ben sonuçta aynıyız nasılsa,aynı halkalardayız.MUtluluğunuz,mutluluğumdur.saygıları mla...
YOLUMUZ SEVGİYE HEP AÇIK OLSUN...