Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2007, 11:04 AM   #8 (permalink)
PAMİRNAZLI
Üsteğmen

Tesekkür: 8
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PAMİRNAZLI is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Elma dersem çık

Günaydın Hayal Ablam ; Günaydın Mert
Kanatlarımın tüyleri yenilenmedi daha Ama Cumartesi gecesi değişim adına önemli bir karar aldık ..
2008 yani 35 yaş hayatımın dönüm noktası olacak..O zamana kadar kozadaki kelebeğim.

İlk defa cümlelerden korkmadan karşımızdaki insanı yaralama sınırları koymadan sadece ruhumuzun derinliklerindekini akıttık Cumartesi gecesi ve anladıkki aslında aynı evde 24 saat bile geçirsen tanımıyorsun yanındaki eş diyebildiğini..
Ve anladıkki hiçbirşey kalmamış ne yürekte ne beyinde ... Yollarımızı ayırmaya karar verdik Hayal ablam şaşkın ama mutluyum.Oğlum bende kalacak karşılığında bende aileme dönmeyeceğim.Eşimde parasal boyutta desteğini yapacak.Çok ciddi bir destek olmayacaktır ama destek destektir.Şimdi ikinci adım işimi değiştirmede ..istemiyorum artık burda kalmayı..Potansiyelimin çok altında bir işim ve gelirim var.Eminim güzel bir iş beni bekliyor ve yakındır istediğim için oda gerçekleşecek...İlk adımını atan bebek gibiyim.Şaşkın ürkek ne olduğunu anlayamayan,ama içinde olduğunu bilen ;devamı gelecek yüreğim ve beynim bunu söylüyor.Sana ihtiyacım var Hayal ablam.

Yerim seni beşiktaş smileyi gel bakim kon yazımın dibine nası yakıştımı teşekkürler atakan bey wave