Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2007, 08:35 AM   #8 (permalink)
PAMİRNAZLI
Üsteğmen

Tesekkür: 8
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PAMİRNAZLI is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: sezenin gunlugu

Sevgili Sezen ben eşimle ilk evlendiğim yıl eşim eski sevgilileriyle çektirdiği resimleri vermişti bana istersen yırt demişti.
Ben bunlar senin geçmişin ve senin yaşanmışlıkların o resimleri yırtsanda senin içinden çekip alamam o insanları gibi bi sürü bi konuşma yapmıştım.Sonra albüme yerleştirdik onları.Sonra ben eski resimleri çıkardım.Bunlarda benim geçmişim dedim.Eski nişanlımla çekilmiş ve kısa flörtler yaşadığım başka birkaç insanlarla çekilmiş toplam üç -beş resim.Yer yerinden oynadı.Elin adamlarının bizim albümde ne işi varmış.Geçmiş gitmişmiş nie hala saklıyormuşum ben yok yok onları unutamamışışım ufff yani baya başım ağrıdı.Ben resimleri babaevimde duran albümüme yerleştirdim.Onun kız arkadaşlarıyla çektirdiği resimlerse hala evimizdeki albümde. Bu arada benim çooookk kıskanç kocam 20 kişilik sporcu erkek grubunun içindeki tek spor yapan bayanın ben olduğumu bilmesine rağmen kılını kıpırdatıp benimle spora gelmez.Ama resimler ol-maazzzz...
Allah yardımcın olsun Sezennl ama yanlız değilsin.Bizler seni seviyoruz.Bunu unutma.Bebeğini kucağına alacaksın bundan emin ol.Allah yardımcın olacaktır.Bunada güven.