Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-01-2009, 02:31 AM   #10 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future

Kesinlikle katılıyorum sevgili keops.
Bir tanıdığımdan ben de böyle güzel sonuçlar aldım.
Arkadaşım, kızı ile ciddi sorunlar yaşıyordu.Kızı, evine kapanan, asosyal,hatta tahsilini bile yarıda bırakan sessiz birisiydi.hatta ben telkinlerden bahsetmeden önce İstanbul' da ünlü bir psikologa götürmüş.Bir sürü ilaç ve yanında biraz azarlamayla döndüler..Bu da morallerinin çok bozulmasına neden olmuştu..
Psikolog anneyi daha çok suçlamış, bu hale gelmesinde.
telkinleri yaklaşık 1,5 aydır dinliyorlar. Tabii ailecek..
Anne geçen çok heyecanlı bir şekilde kızının çok cesaretli olduğunu söyledi.. artık kendini ifade etmeye başlamış..
Bunları duyunca tabii çok sevindim.
gerçekten de kişisel gelişimde basit yollar herkes tarafından tercih edilebiliyor..Bazılarına bu kadar önemli olan bir sorunun çok basit bir çözümü olabileceği imkansız gibi gelse de..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla