Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2007, 08:37 PM   #1037 (permalink)
25emel
Binbaşı

25emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
25emel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
emel ben yeni sakinledim..ama cümbür cemaat bir arada olmak gerçekten hoş olabiliyor..ben arada sırada, acaba eskisi gibi psikopata sarsammı diye düşündüysemde yinede güzeldi..yalnız ben geldim sen buhar olmuşsun..neyseki annenlerin geldiğini öğrendim..yoksa sitenin orta yerinde ellerimi belime koyaraktan bangır bangır bağırcaktım nerede benim emelim diye..safanı sür..ailelerle birlikte olmak helede bu zamanlarda iyidir..seni seviyorum güzel kızım sen iyi olda ..ben yokluğuna razıyım diyecektim..diyemiyorum en kısa zamanda bulaşalım gayrı..

sevgili suzy ben küçükyalıdayım..sorun hakkında sana yarın yazsam olurmu..şu anda saat gece 1 i geçiyor ve ben sahura kalkıcam..bana istediğin her konuda soru sorabilirsin, bildiğim her konudada yardımcı olmaya çalışırım.. hepinize saygılı sevgiler
saol ablam yaaa vallaha senide cok özledim. vallaha görüşelim bi ara bea... 44 ya benim egitim işimde kaldı baya bir ara verdim ben ona da hızlı bir giriş yapmak istiyorum ben
25emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla