Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-10-2007, 01:48 AM   #43 (permalink)
venüs
Teğmen

Tesekkür: 0
29 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
venüs is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Venüs'ün Gezegeni

Evet, eşimle geçtiğimiz hafta (kendisinden randevu talep ederek) görüşme talebinde bulundum ve buluştuk... konuştuk...

Yaklaşık iki saat kadar konuştuk... Ben artık bir sonuca bağlanması gerektiğini, kaçarak biryere varılamayacağını... ve artık aileminde durumdan detaylarıyla haberdar olduğunu kendisine söyledim...

bana yıllarca canavar gibi (abartmıyorum) davranan eşim, aynen şunları söyledi....

""""""Benim gibi birine yıllarca sabır ve tahammül gösterdin... Senin sabrınla evliliğimiz buraya kadar geldi..
Ben çok zor ve sorunlu biriyim... Boşanmak çok zor benim içinde...kolay olsaydı şimdiye dek çoktan gerçekleşirdi.. Seni artık çok kararlı görüyorum...ve bu duruma kendimi hazırlamam gerekiyor, zaman istiyorum...Hayatta ne zaman ihtiyacın olursa her zaman yanındayım...vs.vs. dedi... """""

Anladım ki... kaçarak birşeyleri geciktireceğini ya da geçiştireceğini, unutturacağını düşünmüş... Artık herşey ciddi olarak gündemde...ve benim kararlılığım karşısında (hele ki babama konuyu açtıktan sonra) ciddi depresyon yaşıyor...
Bir terapiste gitmesini önerdim kendisine.... Kendisi de aynı şeyi düşünmüş.... bir uzmanın yardımına ihtiyacım var EVET dedi...

Sonuç olarak O zamanı bekliyorum... Huzurluyum... iyiyim... Şükürler olsun .... Geride bırakıp da keşke dediğim bir şey yok... Yoluma bakıyorum.. işime gücüme, kendi hayatıma.... Kendime odaklıyım yani :)))

Allah bütün darda olanlara yardım etsin.... 96