Alıntı:
turik Nickli Üyeden Alıntı
Nedense bana bu telekinezi telepati astral seyehat hiç inandırıcı gelmiyor bunların hiç bir bilimsel kanıtı da yok araştırmadan öteyede gitmemiş ben de önüme bir pipet koyup ufleyerek yada değişik şekillerde bu videoların daha da güzelini oluşturabilirim ayrıca kaşık büküyorlarmış filan bumlar sadece ilizyon David kapırfırt da kendisini ikiye kesiyor bu dönemde bunlara kim inanıyor bilmiyorum ve karışmıyorum ama HİÇ BİR KANIT YOK. |
arkadaşım önce örnek verdiğin şahsın adını öğren.david kapırfırt değil david copperfield
örnek verdiğin bir ilizyonisttir ne demek olduğunu sanırım biliyosundur.arkadaş burda telekinezi deneyimlerini paylaşmış ve bence başarılıda.telekinezi hakkında bilgin olmadığın belli ama birşeye inanmamak başkadır,yapan ve videosunu göndereni üfleyerek döndürmüş gibi suçlamak başkadır.senin telekineziye inanmaman sanırım çokta hevesini kırmaz arkadaşın dusun
bence üfleyerek döndürüyo bile olsa ki öyle değil, senin david kapırfırt demen, ilizyonla telekinezinin farkını bilmemen ve üfleyerek şekiiler yaptığını söylemen bence daha saçma
ağız tadıyla bi teşekkürde edemedim.başarılar diliyorum sevgili sınırsızhafıza başka çalışmalarınıda bekliyorum.
sevgiler..