Alıntı:
canan Nickli Üyeden Alıntı
atakan abim bende bazı yeteneklerın aslında buna yetenek denırmı bılmıyorum ama var bişeyler.yane aslında ılk olarak uyurken bu karabasan dıye nıtelendırdıgımız olaylar gerceklesmeye basladı ve cok sıktı..Sonra bırgun dergı okurken dergının sayfasını elımı deydırmden cevırıdm.suan anlatırken bıle o ankı heyecanı yasıyorum.O olaydan sonra ben arastırmaya basladım.Ben kendımı bu konuda daha cok gelıstırmek ıstıyorum nasıl ne yapabılrıım.Yada nerden baslamalıyım.Biri bana yardımcı olursa cidden cok sevinirim. |
dokunmadan sayfayı çevirdiysen ilk olarak telekineziyle kağıt döndürmekle başlayabilirsin mesela. aynı anda astral seyahat denemeleri ve meditasyon.insana ruhunu ve beynini hatırlatan herşey huzur veriyor.biran önce başlamanı tavsiye ederim.
sevgiler..
Alıntı:
elif Nickli Üyeden Alıntı
ama senin dedigin rivayet dusun bazen ruyada oyle yerler geziyorum ki oyle bir yer yok .. ben acikcasi ona pek inanmiyorum ... birde su var ki ben bugece abimi gordum hindistandaydik diyelim 44 ama o gece abim ruyada babamla evde goruyor kendini ruhlar gezse herkes ayni seyi gormez miydi bana bu sacma geliyor ama uyumadan ruhun boyle bedeni terk etmesine olabilir diye bakiyorum |
tabiki her rüyaya astral seyahat diyemeyiz ama bazıları astral çıkıştır.birde bi yanlışlığı düzeltmek istiyorum, bir gecede abin seninle hindistanada gelebilir .babanla evdede olabilir.ve başka biyerede gidebilir.bunu iki türlü açıklarız:
1-bir gecede birden fazla olay yaşanabilinir.yani farklı yerlerde değişik zamanlarda gidilebilir.
2-astral bedende, ruhta aynı anda birden çok yerde olabilir.örneğin(abdül kadir geylani hazretlerinin aynı anda 40 yerde olabildiği rivayet edilir.
birde astral çıkışlarda ruh değil astral beden çıkmaktadır.
sevgiler..