Ynt: PSİKONUN GÜNLÜĞÜ psiko bu tarz konuları sen daha iyi bilirsin ama bir kaç söz etmeden geçemeyeceğim..
aşk .. sevgi.. insanın en kutsal yanlarıdır.. buralara yapılan en ufak saldırı başka noktalarda bize çok daha ağırları yapılsa affedebilecğimiz halde
bu noktada tüm dikenlerimizi çıkarmamıza neden olduğu gibi kendimizi de alır başka yerlere taşır.. ancak senin böyle durumlar karşısında hepimiz den
daha güçlü olman lazım ...
hayat bel ki de seni buna hazırlamıştır... bunca eğitim.. öğrenim deneyim..
bu bir sınavdır belki de mükemmel doktor olabilmen için ...
hayat diyodur ki belki çok çileli insanlarala tanışacaksın psiko ama bakalım hazır mısın ???
bu sınavdan kaç puan alacaksın bunca eğitimden sonra topla bakalım psikolojini....
belki böyle bir deneyim yaşamamnın senin için çok hayırlı noktaları vardır...
mesala ..
sen bu durum karşısında aldığın hayat ve toparlanma derslerini yarın başka bir hastanda çok başarılı bir şekilde uygulayarak
o kişilerin daha hızlı iyileşmelerine vesile olcaksın.. böylelikle konuylaa ilgili uzman doktorlar arasında başarı grafiğin çok hızılı yükselecek..
ya da bu kişi ile hayatını birleştirmiş olabilirdin.. aklında böyle bir kuşku yıllar sonra yer ettiğinde her gece mesaisine kaldığında
yada evden her uzak geçirdiğin gecede bunalımlara mı girecektin.. yol yakınken bunu fark etmiş olman iyidir bence...
yada kendi kulağınla duymadığın .. gözünle görmediğin bir şeye nasıl inanıp ta günlerini saatlerini ziyan edersin...
acil kendine gelmeni tavsiye ediyorum...
büyük emek vererek kurmuş olduğun bir hayat yaşıyorsun..
bu hayat dışardan gelecek en ufak bir darbede bu kadar sallanmamalı bence...
herkez ölecek ama herkes yaşayamaz..
lütfen yaşayanlardan ol..
psikoloğumuzun psikolojisi böyle allak bulak olursa dalgalarda bize kim öğretecek sörf yapmayı..
üstelik sen bir akvaryum balığı değilsin ki .. kancanın ucunda ki yemeğe bakıyorsum ... deniz derya.. bunca bereketliyken bir kancada ki solucanmı sana çekici gelen ...
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |