Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-10-2007, 02:25 PM   #29 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: BU DA BENİM HİKAYEM

bazen bir ömre sığacak şeyleri bir solukta yaşayıveririz.. o kadar hızlı yaşanır ki bunlar.. nefes almaya.. düşünmeye bile fırsatımız olmaz.. sonra bir dinginlik gelir...
zaman yavaşlar sanki ... işte film ozaman başlar.. ben mi yaşadım bunları yoksa hepsi bir rüya mıydı... ben mi başarılıyım acaba yoksa zaman her derde deva mı...

asl olan şu ki sen çok başarılısın ceren... yaşam sana yeni bir hayat sunduysa onu yaşa büyük bir keyifle.. geçmişte ki arkadaşlarından yada oralardan kopmanı istemeseydin sen yada yaşam inan olurlardı hala yanında... medem ki artık farklı bir çizgide ilerliyorsun hemde her şey çok keyifli o zaman ne gerek var bir liste çıkartıp geçmişte ki kötü anıları canlı tutmaya .. hem anılarını hatırlıyorsun hemde çok vefalı bir dostsun eminim ki sadece artık o anılarla ve dostlarla aynı çizgide değilsin.. bunun adı kayıtsızlık değil bence yeni bir yaşam ve hayatının değişmesi... keyifle ve mutlulukla yaşaman dileğiyle...