Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-10-2007, 04:53 PM   #35 (permalink)
alemisalö

Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 3 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alemisalö is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Telkinleri Duyamiyorum

evet şimdi çok sessiz bi ortamda müziğin arkasında bazı sesler duyuyorum ama anlamı olmayan sesler bunlar..ama ben dinlerken tedirgin oluyorum sizleri suçlamak değil amacım ama bu bilinçaltı olduğu ve duymadığım yada tam olarak emin olamadığım sözlerle telkinde bulunuluyor...açıkçası bilinçaltıma tam olarak neyin girdiğini anlayamamak (dediğim gibi tekrar bir ithamda bulunmuyorum) insanlara belki 2 alternatif sağlamalısınız;biri subliminal yöntem bir diğeri ise sözleri tam olarak anlaşılan eski telkin yöntemi, inanıyorum ki benim gibi düşünen insanlar vardır...çünkü ben dinlerken kendimi tam olarak bırakamıyorum güvensizlik demek istemiyorum ama insan herşeyi düşünebiliyor...sizlere tekrar bir ithamda bulunmadığımı ama kendimi 'şüphe duyusundan' da alamadığımın altını çizmek istiyorum çünkü kötü niyeti olablicek herhangi bir siyasal parti bile bilinçaltı yoluyla ikna edebilir ki tüm bu psikolojik yöntemler günümüzde reklamlarda haberlerde ve daha bir çok görsel işitsel materyallerle bilinçaltımızda yer oluşturabiliyor...size kolay gelsin diyorum umarım yanlış anlaşılmam iyi günler dusun
alemisalö isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline