Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-10-2007, 09:01 AM   #19 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: PSİKONUN GÜNLÜĞÜ

Alıntı:
PSİKO Nickli Üyeden Alıntı
yok olacak gibi değil be beraber öldürelim bu kısı

sevgili PSİKO.. bu yazdığını görünce attım yukarıda ki mesajı ... oradaki hasta vatandaş sensin... doktor senin ancak sağlıklı düşünen halin olabilir... en alt köşede ağlaşanlar bizler.. hayatım değişti ailesiyiz.. cevap derken tedaviyi kastetmiştim.. bu sende ki durum hazımsızlıktan saplantıya doğru kaymaya başladı gibi de sanki onun için.. ya bu durum düzelecek sen tüm bunları boşuna yaşamış olacaksın.. yada tün bunlar gerçek senin acil toparlanman lazım.. mevlana ile ilgili bir yazı okuyordum.. gerçi orda başka bir konudan bahsediyorlardı ama bir paragrafını buraya eklemek itiyorum ...

Safra hastaligina tutulmus kisi de eksi seyler yemekten hoslanir, sekerden hoslanmaz. Oysaki o hoslanmanin hic bir anlami yoktur. Cunku bir hastaliga dayanmakdadir. Hosluk ona derler ki hastaliktan once adama hos gelsin.

Mesela, Doktor ayagi kirilmis, askiya alinmis, egrilmis bir kisinin ayagini duzeltmeye calisir. Hasta kisinin ayagi agrir, cani acir.O haldeyken kendisine o egri ayak hos gelir. Sirf o tedavinin acisindan kacip kurtulmak ister. O egrilik ve kirik ona hos gelir. Yeter ki o aciyi cekmesin. Ancak bu rahatlik bu hosluk gecicidir. Buna itibar edilmez de tedavisi saglanir...

lütfen artık üzülmekten vazgeç.. bak uyuyamadım da demişsin.. sana ihtiyacı olan hastalar var ... kendinden yola çıkarak silkelenemiyorsan hastalarının durumunu düşünerek acil toparlan.... sevgiler...