Konu
:
Pinhani Doğum Günü Partisi
Tekil Mesaj gösterimi
16-10-2007, 03:23 PM
#
4
(
permalink
)
pinhani
Çevirmen
Tesekkür: 0
11 Mesajinıza toplam 51 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Ynt: Pinhani Doğum Günü Partisi
Ben been beennn ne diyeceğimi bilemiyorum. Bugün telefonlar kesildi şebeke meşgulmüş bir uğursuzluk silsilesi devam ederken ne kadar şanssız olduğumu düşünüp, negatif düşüncelere garkolmuştum. Beni tek arayanlar; müşterisi olduğum bankaların yüzeysel doğumgünü mesajlarıydı. Gerçi nankörlük etmeyeyim dün gece saatin 12'yi vurmasıyla birkaç arkadaşım arayıp beni şımartmıştı ama işte bilirsiniz insan daha fazlasını bekliyor. Tüm dünyanın haberdar olmasını meselaa
Tam üzerimde bu negatif enerciyle kitabımı alıp, bi yerde yalnız yemek yemeğe gidiyordum ki; Atakan bey beni, benim partime davet etti.
hehehheee şımardım elbet..
Bugün böyle geçmeyecek, geçmemeli. Akşam için arkadaşlarımla küçük bir plan yaptık. Ama öncesinde accık yalnız kalıp kitabımı okurken bir yandan atıştırıp kendime acıyasım var. Bu duygu geçince, buraya dönüp yarım kalan partimi kutlamak istiyorum. Beni hiç tanımayıp, doğumgünümü kutlayan, kalbi sevgi dolu herkese selam olsun. Tanıyan tanımayan herkesi çok seviyorum
Atakan bey'e de teşekkür ediyorum aman bey falan canımı sıktı sadece Atakan dicem
Bugün benim günüm dimi serbest bölgedeyim..
Açık Profil bilgileri
pinhani nickli üyeye özel mesaj gönderin
pinhani - Daha fazla Mesajını bul