Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-10-2007, 11:50 AM   #22 (permalink)
siyah
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: YAŞAMDAN BIKTIM!!!

Zeynep'e

Keşke ben hastayken bir kez olsun baksa bana birden unuturum bunca yıllık olmamışlığı kaprisine katlanırım. Bizim ki öyle kapsis mapris değil sanırım benden nefret ediyor...
Hani oturup güzelce söylese nedenini bir derin nefes alır, a demekki onun da nedenleri varmış der yaşantıma devam ederim.
Benimki o kadar katı o kadar soğukki içim üşüyor benimle yaklaşık 12 yıldır ilişkisi bitme düzeyinde kardeşlerimi bana kışkırtıp beni yanlız bırakmak için resmen lobi faliyetleri içinde. Canım yanıyor. Bu acıdan sıyrılıp çocuklarımla mutlu olmak istiyorum. Oğlumun doğumundan bu yana benimle görüşmüyorlar (annem ve ablam) görüşürkende rol dağılımı şöyle idi
Anne ana kraliçe büyük kızı ile çok benzerler tabiki oda prenses tabi bana düşen rol belli hizmet sektörü aslında bu rolden kurtulduğum için mutlu ve mesut olmalıyım.... Onlarlayken sürekli eleştirilip sürekli onlara hizmet etmeye zorlanırdım.
Ana kural herzaman ablandan geri de olacaksın maddi yada manevi olarak hep geride kalacaksınız. Ablayı öveceksiniz iyiye o layık sürekli onu alkışlacaksınız.
Yapmazsaniz afaroz edilirsiniz. Ben oğlumun doğumundan sonra eski hizmeti veremeyince gözden düştüm benimle görüşmeyi kestiler sadece özel günlerde yada hastalık ve benzeri durumlarda görüşüyoruz ben hastalanınca gelmiyorlar arayıp sormuyorlar. Sadece arkamdan konuşup dedikodu yapıyorlar. En son annenin isteği üzerine erkek kardeşimde benimle ilişkisini sıfırladı .
Bunları anlatmamdaki sebeb KESİNLİKLE SIZLANMAK DEĞİL sadece aklı başında bir insan olarak bu durumdan kurtulduğum için Allaha şükredip hayatın tadını çıkarmam gerektiği
Onlarla devam edemem iki tane dünya tatlısı yavrumu hırpalayıp aşalayıp bak teyzenezin çocukları gibi olamadınız diyemem çünkü istenen kalıp bu... Lütfen paylaşımlarınızı bekliyorum.
Tekrar ediyorum. Amacım sızlanmak değil yeni bir perspektif, yeni bir çerçeve çizmek, hayatla yeniden köprüler oluşturup içimi tamir etmek
hepimize iyi bir gün geçirmeyi diliyorum.
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla