Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-10-2007, 04:17 PM   #25 (permalink)
ZEYNEPAYY
Üsteğmen

Tesekkür: 0
88 Mesajinıza toplam 212 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ZEYNEPAYY is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: YAŞAMDAN BIKTIM!!!

Sevgili Shamanic ne güzel ifade etmişsin bende aldım içinden kendime içinden bana yakın olan bölümlerini teşekkür ederim:)

Siyahım diyorsunki "sanırım"..emin değilsin...Bence hiç bir anne baba çocuğundan nefret etmez bunu bence sil kafandan..eminm seviyorlar seni bu kadar hassas oluptda sevilmeyen insan olamaz..herkesin sevgi dili farklı bu farkı sende bende yaşıyoruz değilmi?:)
Ne yapalım atsan atılmaz satsan satılmaz..dünyanın neresine gidersen git annen ve baban kardeşlerin değişmez hep onlar durur ölee..mecbur bu zor değişimi kararı biz alıcaz..maden biz sıkıyoruz canımızı..artık bu negatif düşünceleri bırakıp pozitif olanı al içine ve yansıt hı:)
Ne güzel bir ailen var onlara bunları düşünerek gölge etme üzme kendini..keşke benmde kurmuş olduğum bir düzenim çocuklarım olsaydı ve onlara ailemden göremediğim sevgiyi alakayı eşit sevgiyi sadakati verebilseydim..yok işte ne yapalım..Şimdi bizimkilere deseniz Zeynepin ne kabahati var?sayarda sayarlar:))
Daha geçen gün Dayı kızı bizde bir hafta kaldı yaşadıklarıma şahit oldu..bana seni anlıyorum abla,seni delirtmelerinden korkuyorum dedi...
Bana bu yaşıma rağmen sürekli eleştiri sürekli tartışma ortamı yaratmaları yoruluyorum bütün bunlardan..

aynı senin gibi yapmadığım hatalardan özürdilemek beni çok yordu bıktım..bizim evde kızkardeşim havada tutulur he bide erkek kardeşim var..aaaaaaa erkektir herşey ona haktır sus bakayım o ne isterse olur aaa lütfen yaniii bide bu sorun var..evde erkek üstünlüğü bazen ne kadar aptlca şeyler yapsalarda onları adam yerine koymak üstün tutmak bizim ailede hatta toplumda hit olan bi parçadır sürekli dinlenir:))
Aile resmen çocuklarına yaşamlarınıda ya mutlu olmayı yada mutsuz olmayı seçmelrinde rol oynuor anne ve babanın tutumları etkiliyor yaşamı..KIzkardeşim dedimya evde bir numara fakat verilen rol ona uymuyor... farkındada değil bu onu mutsuz ediyor ona biçilen rol..eşi ve çocuklarına aksediyor bu hal ona sen yaparsın bana sen yapamzsın diye kaftan biçildiya evlendikten sonra yaşamındaki pürüzler ailemi şaşırttı ama sen nasıl böyle olursun? nasıl başaramzsın düzen kurmayı?mutlu olmayı?eeee siz göremedinizki onu o kadar mükemmel görüyodunuzki hatalarını yarattığınız kişiliği farkedemediniz sonunda oda mutsuz oldu:(şimdi beğenilmeyen zeynep bişe anlamz idare edemez denilen..ben tarafından ona destek veriliyor manevi olarak..

Dedimya her insanın şifresi var..benm şifrem çok kolay çok masraf gerekmiyor yorulmanıza gerek yok..sadece içten sevgi gülümseme ve güven..gerisini bana bırakın yeter..

İşte bazıların şifreleri bizim kadar kolay değil anne baba kardeş bile olsa o kadar zor oluyorlarki bir ömür yetmiyor onları çözmeye...Sanada kendi kurdukları istedikleri rolü vermeye çalışıyorlar kabul etmeyince zorluklar çıkıyor işte...
Aneem babamda ikiside kendi ailelerinden yeterince ilgi sevgi görmemişler hatta dışlanmışlar..onların bana tavrıda aynı kendilerinin yaşadığı sıkıntıyı bana yaşatmaları ..diyorum sizin çektiğiniz acı aynıysa bendeki neden banada çektiyorsunuz?cevap yok..

evin büyük kızıyım Siyah..sizin düzenden farklı bizim köyde eşeğin büyüğü dayak yer diye bana yükleniyorlar:))
Ücülme be kucum bunu bi tek sen yaşamıyosunkiii yalnız değilsin inankiiii:)
Dilerim herşey düzelir değişir..yada biz değişelim az hayatımızı hm nasıl olur hm?:)