Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-10-2007, 11:48 AM   #19 (permalink)
25emel
Binbaşı

25emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
25emel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bakmak ve görmek

Alıntı:
shamanic Nickli Üyeden Alıntı
var ya gözüm döndü sizin yüzünüzden..... ilk baktığımda sağa dönüyodu başkada hareket yok.. . biraz zorlayınca duruyo gibi oldu hah dedim sol beyinciğim de kapcak şimdi olayı... olmayınca zorlamadım.... baktım gelen döndürüyo giden döndürüyo sağa sola güzel hanfendiyi ... dedim eksiğim ne 15 dakikadır uğraştım e şimdi solada dönüyo ama bu sefer beynimin sağı küstü sağdan diyom olmuyo takıldı sola.... sizin yüzünüzden... 44 canım sağ beynim... belki de gözüm dönüyordur.. dusun .
Alıntı:
shamanic Nickli Üyeden Alıntı
evett son durumu bildiriyorum ...beynimle konuştum ... barıştık... bu kadın sağa dönerken elimle başımın sağ tarafına masaj yaparak şimdi sola döndür dedim.. 3-5 sn. içinde sola önce yavaş sonra hızlı olarak dönmeye başladı... biraz böle bakınca ablaya bu seferde sol tarafıma masaj yaptım sağa dönmeye başladı... bi öyle bi böyle derken başımın ve beynimin masaja ihtiyacı varmış.. bıraktım kadını kendime enerji verip masaj yapıyomm aaa bu kadın enerjimi emdi... nolcak şimdi hepimiz ileri zekalı mı olduk
ayy nasıl güldüm anlatamam... inanılmaz espirütüel bi yanın var insanı çeken bu arada en son eklediğin acıklama için saol gercekten mantıklı
25emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla