Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-10-2007, 02:43 PM   #23 (permalink)
ametist
Üsteğmen

Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: PSİKONUN GÜNLÜĞÜ

Alıntı:
PSİKO Nickli Üyeden Alıntı
ya bu insanlar neden böyle ya
şu çanta denen prof kılıklı zebaniyle atıştık ya ben bu kadından yediğim hakaretleri lafları kimseden yemedim
ya bugün semineri vardı ben 15 dk geç geldim öle laflar söledikiçömezlerin içinde yerin dibine geçtim çarptım kapıyı çıktım artık beni disipline mi verir anabilimdalına mı şikayet eder umrumda diil
ya sadece bi arkadaşın sorununu uzman doktora danışmak için metabolizma ve diyet bölümüne indim
neymişim ben bunun başasistanımışım ondan önce orda olmalıymışım uf bu kadın için enerjimi harcamaya değmez
kocasıyla ya da çocuğuyla mı takıştı acaba ki hırsını senden çıkardı .sanırım bu hocalar zamanında kendi hocalarından çektiklerini,şimdi kendi öğrencilerine uyguluyolar maalesef .cidden öğrencini azarlıcaksan da onca insanın içinde bu hoş değil.bi de daha sonra öğrencinden saygı bekle .yine de neden geciktiğini anlatsan ve biraz alttan alsan iyi olucak yoksa disipline vermese bile acısını başka şekilde çıkartabilir .