Konu: Annem
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-10-2007, 01:39 PM   #19 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Annem

Ahhh keşke dediğim anlar okadar çokki sana karşı annee ahh keşke yanımda olabilsen ,keşke elimden tutabilsen yine ben çorabını giydirsem senin bir elinde bastonun, diğer kolunla benim koluma girsem sıkıca tutsam seni ,ama tutamadım yüzünde tebessümle uçup giderken ,ben saçlarını seviyordum korkma anne ben burdayım diye bildim sadece ,sesini duyamadım son birkez adımı söylemeden usulca kaydın gittin ellerimden ,ben anne olmak nedir bilmem ,ben senin çoçuğun olmak ne onu bilirim ,bir bakışında sevgini görmek, kahkahalarla gülmek,yaşlara boğulmak aynı anda, sessizce ağlamayı senden öğrendim anne ,oysa ben haykıra haykıra ,hıçkırarak ağlamak istiyorum yapamıyorum sen görüpte üzülme diye sen üzülme annem ben aslan gibi ayaktayım ben içimde sevgin çoçuk yüreğimde yokluğunu her an yaşasamda içme akıyor göz yaşlarım yeterki sen üzülme annem .
neyi kıskanıyorum biliyormusun annee ?sokaktaki çoçukların anne demesini, ben diyemiyorum ,içimden sesizce anne diyorum, boğazıma düğüm oluyor sessiz çığlığım, içime akıyor gözyaşım, kızın seni seviyor anne diyemesemde ,anne yazıyorm hep, annee, annnemm hep benlesin hep senleyim seni seviyorum annnneeeeee