Ynt: YAŞAMDAN BIKTIM!!! Ruhun yaraları ne kadar acı veriyor insana bedenin ilacı merhemi oluyor iyileşiyor..ruh hasta oluncada beden hasta oluyor ikisi bir bütün..çok iyi dengelemk lazım sanırsam yoksa halimiz yaman:)
peki ruhun ilacı ne?
Aradığımız sığınak destek inançtan geçiyor sanırım..
sabrımız sınanıyor yaradışılımız boşuna değil..
belki bir gülümsememiz için bile bu dünyada vazifedir ve bekletiliyoruz..yoksa işimiz ne sadce yaşadık ve gidiyoruzmu?değil bence..
herşeyin ilacı zaman ve sabır..
Dedimya Siyahım geçmişte acı çeken yaşamları parçalanmış sevgi görmemiş insanların çocukları olarak acı çekiyoruz..ve babam hala babasına sadce babası olduğu için ona hürmet ediyor yoksa baba olarak kendide diyor çok çektim kapılara atıldım diye..
babam olmasa yüzüne bakmam diye..Allahtan korkuor evlat olarak vazifesi neyse ilgileniyor o kadar nankörlük gördüğü halde ve bende şahidim bütün bunlara..
aynısınıda benden bekliyor ben ne yaparsam yapayım senin babanım yada annenim sen bana karşı gelemzsin...korkuyorum gerçekten onlara yanlış yaparsam haytta gülemeyeceğimden:(
ya diyorumya ne olursa olsun kabul et onları bazı şeyleri gerçekten sıfırlamak lazım haytta yeni baştan başlamak lazım herşeye..bazen ne kadar üstüne gidersen soruların o kadar sorun olur bırak şimdi hepsini at bi çöp kovasına yada geri dönüşüme :))
bence ordanda sil..:))
Bak nasıl olucak sayfalar..:)
arada bunu ben yapıyorum bi dene kötü bişe olursa sorumlusu benm hadi:))
başka bir stede madaratörüm tarafından polyana lakabı takdı bana saolsun:))Kulakları çınlasın cınım benm:)
Neyse İnşallah düzelicez herşey güzel olucak:)
Hayırlı günlerin olsun Siyahım:) |