Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-10-2007, 12:54 PM   #129 (permalink)
Sezennl
Üsteğmen

Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sezennl is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Karar aldim zayiflayacagim

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
canım arkadaşım benim..her şey yaradanın sağladığı imkanlarla oluyor..bizler sadece vesileyiz..inan bana, her şifa gönderdiğimde, bildiğim değişik enerjileri gönderiyorum sana..yani elimden gelen her şeyle yardım etmeye çalışıyorum..yinede allahın dediği olur..fakat konuşma terapisi diye bir şey var..organlarımızla konuşmak çok faydalı oluyor..yumurtalıklarınla ve rahiminle konuş..sana bebek sahibi olabilmen,ve kadınlığını doya doya yaşaman için yaradan tarafından verildiklerini hatırlat onlara..ve üzülme ben çakralarını düzenliyorum..sen üzülüp dengeyi bozuyorsun...(gerçi ben senin yaşadıklarını yaşasaydım..benim çakralar ne halde olurdu bilmiyorum ya, kendimi senin yerine koyduğum zaman hollanda darmadağın oluyor)..yalnız sana daha önce nazarım değmesin diye anlatmadığım bir şey var...bizim burada bir komşumuz var benim oğlumun arkadaşları olan aile..kızda hormon bozukluğundan tut..çocuk olmasını engelleyen ne ararsan vardı...tüp bebek denediler kaç kere bilmiyorum, sayısını takip edemedim...bir insanı üzen bir şeyi sürekli soramam ben..ama kıza şunu söyledim..asla vazgeçme, bende enerji göndereyim kabul edersen..bir yıl enerji gönderdim ve oda doktor tedavisini sürdürdü..bir hafta önce nur gibi bir oğlu oldu..darısı başına inşallah..senin annelerin en güzellerinden biri olacağını biliyorum ben ..saygılı sevgiler..
Hayalcim canim benim ben bildgin gibi caliyorum sana aninda cevap yazamdim. ama olsun simdi yazbiliyorum. senin dualarinla ve allahin izniyle 4 olan yumurtyalrim 8tane olmus hayalcimmmmmmmmmmmmm ve dun inanamdim duyduklarima. resmini istedim doktordan hahaha doktor dediki bana pzartesi sana yumurtalrinin resmini cekip verelim ben olmasam dedi dersinki dedi diger doktora sag yumurtam calismiyor ama solumun resmini cekip verirmisin de dedi bende oylece baktim ona umrumda bile isterse dalga gecsin benimle o benim yasima gelsin yasadiklarimi yasasinda ben onu goreyim. benim su anda 8yumurtam var soltarafda bu dunyayi ben yaratiim:P....

hayalcim canimin ici allah senden razi olsun bana bildigin yeni eski enerjilerini yoladigin sana cok ama cok tesekur edrim. bir bayana fal baktirmistim bana falinda deidki iki oglun olacak biri esmer biri sarsiin olacak, esmer olan yaman sarisin olan sesiz olacak demisti. bende ona dedimki kapinda hebersiz cicekler bulursan ben hamile kaldim demektir demistim:) gecenlerde canim burnumda icimden geldi bembeyaz saksi cicegi gordum ama ufak felan degil ha baya kabarik buyuk yer kaplayan cinsinden onu kucakladim ve kapisna uslca koydum evime geldim uyudum bunu yapali yaklasik 1 ay felan oluyor. kadincagiz gecenlerde gelmis bana ama ben evde yoktum oda benim kapima cok lezetli pisin yuvarlagini dusun ustunce cukulata parcalari var yuvarlak simit sekiolde ama icinde dolu kustunda onu satin almis bana birakmis yiyim diye isden gece geliyorum biliyorsun sabaha karsi bir baktim kapimda yiycek var onu simdi aldim hem yiyorum hemde sana yaziyorum. kadincagiz saniyorki ben hamileyim bana birseyler birakmis gitmis:PPPPP ben hamile kalirsam eger onun minicik bahcesi var icine bir kucak gul alip serpistirecem ondan haberi yok:)

hayalcim dun aksam saat 11 de catlatma ignemi oldum. pazartesi turkiye saati kac bilemiycem ama hollanda saati 10da hastanede olacagim ve uykuhapi icerek teslim olacam. yarin beklerim bana sifalarini valla billa beklerim cunki yarin ve sonrasindaki gunler cok onemli yzudum yuzdum kuyruguna geldim. insalalh yumurtalarimin hepsi dolenir ve hepsi cok kaliteli olurlar 3cunu bana 3nude dondur;lar ve ben ikiz cocuklara hamile kalirim aminnnnnnnnnn hayalcim amin. sonrada beni kurtarin ya bu cocuklar beni hic uyutmuyor diye size uzun uzun aglanarak yazarim:))))) demi
Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar.&nbsp; Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır.
Sezennl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla