Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2007, 10:07 PM   #2 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Bukadarmi cabuk olur!!! Inanilmaz!!!

selam lar mustinet seninle özel mesajlardan da paylaştığım üzere ben çoğunlukla doğa seslerini dinliyorum.. hem kullanım açısında ki rahatlığından dolayı .. hemde uykumu bölmediği için.. ben de senin gibi etkil olduğunun farkında olanlardanım..

umarım olumlu etkilerin sürekli olarak devam eder.. sende bizleri bu konudan haberdar etmeye devam et lütfen... bu neşeli mesajına bakarsak dün içinde var olan sıkıntını nihayet kapı dışarı etmişsin... güzel günlerinin devam etmesi dileğiyle..