Konu: Yardim!!!!!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2007, 10:38 PM   #2 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Yardim!!!!!

zaman zaman farkında olmadan depresyona gireriz.. bu dönemdeki psikolojimiz.. çevresel desteğimiz yada ruhsal yönümüz kuvvetliyse farkına bile varmadan atlatırız.. lakin istemeden bilinç altımızda bu günlerin kayıtları oluşur... ve bunlar yıllar içinde birikerek hiç istemediğimiz bir anda fırsatçılık yaparak ortaya çıkarlar...

asıl ihtiyaçlarınızla ilgili olanlara ağırlık vermek koşuluyla depresyon telkinine ihtiyacınız olmadığını düşünsenizde tıpkı kendimizi şımartmak için ayda bir kere yaptığımız çeşitli kürler gibi bunu da mp3 listemize ruhumuzu şımartmak adına ekleyebiliriz.. tabii bu benim şahsi görüşüm.. mutlaka siz kendinizi keşfetmeye başaldıkça size en uygun olan programı oluşturacaksınızdır...

sevgiler.. saygılar..