Konu: Yardim!!!!!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-10-2007, 09:23 AM   #3 (permalink)
üç_gömlek
Üsteğmen

Tesekkür: 0
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
üç_gömlek is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Yardim!!!!!

selam musti.seni en iyi anlayanlardan biriyim.çünkü ben de aynen dediklerini yaşadım.
2 sene önce hafızam öyle zayıftı ki;balık hafızasından zerre kadar farkım yoktu.ve yeni yeni düzelmeye başladım şükür.
o zamanda şu haldeydim.çok büyük bir arzum vardı.ve onun hayaliyle yanıp tutuşmaktan hafızam zayıflamıştı.ne işle meşgulsek onu düşünmeliyiz.düşünmemiz gereken şeyi; düşünce saatimizde düşünmeliyiz bence.ama günlük işimizi yaparken bir anda aklımıza bambaşka bir düşünce,fikir gelirse muhakkak üzerinde durmalı ve o yönde hareket etmeliyiz.çekim yasasının meyvesidir bu fikir.
ve hafızanda birşeyi tutman gerektiğinde "unuturum ben hemen not edeyim ya da sen bana hatırlat ben hatırlayamam" diye düşünmekten uzak dur.bunlar var olan unutkanlığı daha da azdırır.bir şeyi hatırlamak istediğim zaman gözlerimi kapatıp sakince ne olduğunu hatırlamaya çalışıyorum.yararını görüyorum.ne kadar unutkan olsan da kendine şunu sık sık hissederek söyle: "ben hafızası kuvvetli biriyim.çabuk hatırlarım."

umarım canını sıkmamışımdır.kendine iyi bak.
üç_gömlek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla