Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-10-2007, 07:01 PM   #14 (permalink)
medusa
Teğmen

Tesekkür: 4
28 Mesajinıza toplam 151 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
medusa is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Kralın Günlüğü

Hayatta tek şey iç huzuru yakalayabilmek. Bu da ihtirastan, korkudan kıskançlıktan uzak bir hayat ile olur. Dışa bağımlı olmadan mutlu olmak işte gerçek mutluluk ve huzur. Ben tek başıma yaşıyorum ve bazen kendimi yalnız hissediyorum. Bu o anki zayıflıktan kaynaklanıyor ve onun eksikliğini hissediyorum. İşte burda insan bunu aşıp tek başına dahi olsa kendi içinde kimseye ihtiyacı olmadan huzurlu olabileceğini biliyorsa hemen kendi içindeki huzura ulaşabilir. Gerçekten hiçbirşey için hırs göstermeyelim. İnanın 1 ay boyunca sırf benim sevgime karşılık versin diye neler yaptım hepsi nafile. ve geçen hafta aklım başıma geldi. Ne yapıyorum ben dedim? Hep aynı şeyleri yapıp aynı sonuçlara ulaşıyordum. Hemen hırsımı ortadan çekip sadece sakinlik ve iç huzuru içinde yaşamaya devam etmeye karar verdim. Sonuç mükemmeldi. İnsan kendi içinde huzurlu olunca sanki herkes size yöneliyor. Aynen bu şekilde devam etmeliyim. Hayatta tek şey iç huzuru. Dışarda hiçbir şey var.