Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-10-2007, 09:14 PM   #8 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Güneydoğuda ve doğuda görev yapan askerlerimize reiki gönderelim.

mutlaka dularımızda arzu ediyoruz yada benzer çalışmalr yapıyoruz ama bir kez daha hatırlatmak istedim...

şehitlerimize yanıyoruz... geride kalanların ve kendimizin hayrı için elimizden geleni yapıyoruz.. gündemimiz bu ara o kadar yoğun ki ... tıpkı sizin gibi bende esir düşen askerlerimizden bir haber bekliyorum.. ve bu şekilde bilinmeyeni beklemek.. tüm bilinenlerden bile daha zor.. ve çıka çıka beklediğim haber terörcülere ait bir siteden alınan askerlerimziin görüntüleri.. elerim buz kesti yazamıyorum sinirden.. konuya çok fazla girmek istemiyorum .. neme lazım dilimi tutamam şimdi.. en iyisi bağlayım konuyu bir an evvel bulunup hayırlı bir şekilde sağ salim yanımıza dönmeleri için onlara ayrıca enerji göndrelim.. lütfen...

çatışmalarda esir alınan askerlerin künyeleri:

1)ramazan yüce
mardin
piyade er

2)irfan beyaz
antep
er

3) mehmet şenkul
niğde
çavuş

4) nihat başova
konya/cihanbeyli