Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-10-2007, 11:11 AM   #16 (permalink)
Neptün
Moderator

Neptün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Neptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to behold
Standart Ynt: YaşasıN! Ben de varım!

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
fulun hoşgeldin..iyiki geldin..her şeyden önce,aramızda rahatlayıp hafifleyeceksin..çünkü burada birbirine karşı koşulsuz sevgi ve saygı duyan insanların arasındasın.aramıza katılan herkesi..aynı duygularla karşılar bağrımıza basarız...inşallah olmaz' ya.. problemlerin olduğunda seni dinleyecek, bilgisi, ve imkanları doğrultusunda sana yardım edecek birileri mutlaka olacaktır..hepimizin her an saf niyetle yanında olduğundan emin ol...hepimize sınırsız faydaları olan telkinlerden bahsetmiyorum çünkü onlar anlatılamıyor,telkinlerin etkilerini, kişi kendi ufkunun genişliginde deneyimleyerek öğreniyor.. tekrar hoşgeldin safalar getirdin arkadaşım..
Çok teşekkür ederim bu güven verici sözlerin için. Ve herkese, iyi niyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.