Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-10-2007, 01:02 PM   #4 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Shamanic Moderator Oldu

ben böyle kutlamalardan çok utanırım.. yanaklarım al al oldu şu anda...
ne güzel sessiz sakin devam ediyordum.. o kadar çenesi düşük olan ben ne yazacağımı bilemez durumdayım şimdi...
öncelikle atakan beye teşekkür ederim.. bana sorumluluk vererk onurlandırdığı için ve tüm site arkadaşlarıma elbette.. sesli yada sessiz daima yanımda olduğunuz için... yardımlarımızı ve iyi niyetlerimizi karşılıklı olarak birbirimize gösterip esirgemediğimiz için... bu titri atakan bey vasıtasıyla tüm hayatimdeğişti ailesi tarafından bana verilmiş erken bir doğum günü hediyesi olarak sevgiyle kabul ediyorum...

gösterdiğiniz güzellik ve incelik için hepinize en içten şükranlarımı sunuyorum...

bu çiçeklerde benden size