Yok yok bu kızgınlıgım bu kırgınlıgım aradan ne kadar zaman gecsede bitmiycek gibi Her yasanan olumsuz olayda yasadıklarım aklıma geliyor ve nefretim günden güne büyüyor. Ne yapsam ne okusam faydası yok.. yada cok biriktirdim icimde bilmiyorum 4 yıldır tam bir kapalı kutuydum. İlk kez bu sitede yazdım acıldım dısa vurdum duygularımı..
Hicbir zaman kinci biri olmadım ben ama simdi kendimi tanıyamıyorum.. Güçlü oldugumu hissediyorum ondan daha güçlü ve her türlü zararı verebilecek ve bana yaptıkları icin onu cezalandırabilecek kadar güçlü. Bazen senaryolar yazıyorum kafamda onu nasıl daha fazla üzebilirim diye.. garip bi haz duyuyorum sonra
Aslında ne hissettigimide bilmiyorum ... o insanın acı cekmesini mutsuz olmasını istiyorsam nefret ediyor olmalıyım ama onu gördügümde kötü oluyorsam bazen özlüyorsam seviyor olmalayım bilmiyorum kafam cok karısık.
Duygularımdan emin degilim belki ama ne yapmam gerektigini biliyorum o insan bundan sonra benim hayatıma giremiycek.. Onu bu kadar düsündügüm icin kızıyorum kendime düsünürsem bitmez tabi.. Offfff
Güzel bi isim, mükemmel bi ailem var daha ne istiyorum ki..