Konu
:
Melodi Diyarı....
Tekil Mesaj gösterimi
06-01-2009, 03:39 PM
#
366
(
permalink
)
melodiss
Binbaşı
Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
höhöyt yine geldim....
ahhh koşmak ne güzel
ama ben yürüyemiyorum bile tam
sebep;küçük bir kaza atlattım kaza uzun hikaye ama sonuç olarak iyiyim bacağımda biraz kas ezilmesi bide boynumda incilme var o kadar 2 haftaya kadar normal yürüyebilirmişim doktor amca dedi
3-4 hafta içindede aynı bu şekil
Yeni yıla düşe kalka girdim olsun ama kötü bi olay değil aslında biraz dinlenmeye ihtiyacım vardı fiziksel olarak... biraz canım yandı ama iyi tarafı var bu işin sahtan akşama kadar yat, sıcacık yerde kitap oku, tv izle ohhh bide yağmur yağıyor kaza olduğu günden beri şıkır şıkır çok severim bu sesle kitap okumasını
Evet yeni yıl... yani giriş muhteşem değildi ama gidişat iyi olsun, ben hala 2008de hissediyorum kendimi gelişini sinidiremedim pek... hmmm sıkıcı bi geceydi bu yüzden sanırım
ama yeni yıla yeni umutlarımı biriktirdim tabiki 2009da tek istediğim seçimlerimi daha sağlıklı kullanmak 2008de pek başaramadım çünkü...
aman neyse 2008 bittti ben istesemdeistemesemde ki istiyorum ama niye hala bittiğine inanmıyorum oda ayrı soru işireti sanınrım yarım kalan işlerin üzerime yapışması 2008 dönüm noktası benim için demiştim çünkü... pek döndüğüm söylenemez
o yüzden 2009a mütevazi girdim biraz umut bakımından uçmadım yani çok. genel olarak zamanımı iyi değerlendirmek, fırsatları elimden kaçırmamak istiyorum hepimiz için verimli bir yıl olur umarım...
melodiss nickli üyeye özel mesaj gönderin
melodiss - Daha fazla Mesajını bul