Alıntı:
Zeynep AY Nickli Üyeden Alıntı
Pisim ben kedileri çok severim merak etme paylaşırım yemeğimi onlarla:)
Hediye için teşekkürler:))şimdi sen dedin bir kedim bile yok sana bi sürü hediye kedi gelicek karışmam:))
Evet Zırdeli gibisi lazım heryere çok şirin çoooookkk:))bugün onu "Hayatım değişti"ile yeni tanıştırdım..:)
Çokk şirin afacan espirili muhteşem biri..:) ayrıca kankim Zırdeli..:)
hiç birbirimizi görmesekte kalbimizin gözleriyle bakıyoruz birbirimize..:) hem o deli değilkiiiiii sadce nici öleee hemen psikoya bağlama şimdi onuda deli eder bak demedi deme:)) |
zeynep'cim bende kediden bol ne var mahalede ayrı 15 tane falan başka yerde 30 yakın kedi arkadaşım var hergün onlara gidiyor besliyorum ,onlarla konuşuyor ,oynuyor sohbet ediyorum bende bolca var yani sağol
zırdeli kardeşimde hoş ve sefa gelmiş bu arada şekre bişi bellii(deli ya iyi davranayım ) bakalım hangi deliliklerinle katılacak aramıza
Alıntı:
balkan Nickli Üyeden Alıntı
hayılı olsun pisimbat , ay çok şekersiniz ya bayıldım atışmalarınıza çok sevimlisiniz! inşaallah en kötü gününüz böyle geçer. her zaman başarılı olan insanlara hayranlık duyarım. çünkü çalışmıştır haketmiştir. |
sağolsasın balkan kediler hep şeker olur zaten (arsız ben)başarılı bir insanmıyım bilmiyorum ama insan olduğumu biliyorum buda yeterli benim için ayrıca bir yanımda
bir yanımda çoçuktur benim komplike bir yapıya sahibim yahu ben
başarılımıyım bilmiyorum zaten atakan sadece beni sitemizin resmi
yaptı pek önemli bişi değil
bişi işte 44