Ynt: YAŞAMDAN BIKTIM!!! o, zamanlar aramızda olan arkadaşlarım bilirler, annem düşüp omurgalarını kırdığında burada bakılamadığı için almanyaya gönderdik ve biz iki kardeş delirdik burada..bir söz vardır..ben pek sevmem ama zaman zaman doğruluğu kanıtlanır ..hani derler ya alemin iyisinden kendi kötün iyidir diye...annemin benden vazgeçtiğini sandığım dönemlerde ben ondan vazgeçemedim..benimki oğlak burcudur..( tamda keçi inadına sahip..hatta birazda fazla..) ben onaylanmaya bayılan aslan burcu..bunu fark edinceye kadar 40 yıl geçti...benim annem beni asla onaylamayacak..çünkü en iyisini başarsam bile o, daha iyisinide yapabilirdin diyecek..çünkü bendeki potansiyele göre değil..kendi içindeki potansiyele göre konuşuyor...beni eleştirdiği zaman aslında kendisini eleştiriyor..eh annem 70 yaşında...hangimiz önce terki diyar edeceğiz bilmiyorum..ama geriye kalan günleri uyum ve sevgi içinde geçirmek istiyorum..gerçekçi ve açık yüreklilikle söylüyorum benim onun onayına ve sevgisine ihtiyacım var ...çok yoksun kaldım sevgisinden şimdi gidip kucağına oturduğumda,beni sevmesine ihtiyacım var ...bunu açıkça söylediğimde kendisine..aa bana sokulmayan sevmeyen sendin dedi..yıllarca alemin çocukları annelerine sokulduklarında... benim domuz yapmazki dedim, dedi...meğer ikimizde birbirimizden beklemişisiz..kuyruğu dik tutmayı sevmeme rağmen anne sevgisi için biraz esnediğime seviniyorum...kocakızın beni sevmesini seviyorum..arada çatlak sesler çıksada pek önemli değil..gidip boynuna sarılıveriyorum..acı sözleri boğazına diziliyor..oda bana sarılıyor..mezarımın,başında ağlatmak..veya mezarının başında neden diye ağlamak istemiyorum..hepimize saygılı sevgiler.. |