Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: EliZaR Nickli Üyeden Alıntı
Bende etkilerini gördüm yaklaşık 1 aydır sessizce burda gezinip yazıları okuyup telkinleri dinliyordum bu gerçekten muhteşem bişy yaa şimdi sıraya koydum dinlemediğim telkinleri onları da sırayla dinlicem. Bu site iyi ki var emek verenlere teşekkür ederim... | Hoş geldiniz Elizar. Her zaman söylediğimiz üzere sessiz olarak izlemeyi tercih eden üyelerimiz değişimleri detaylı olarak paylaşırlarsa bu yeni üyelerimizin motivasyonu açısından faydalı olacaktır.Katiliminiz için teşekkürler.Gelişmeleri bekliyoruz |
hoşbuldum Atakan bey teşekkür ederim hemen sıcağı sıcağına bir gelişmeyi paylaşıcam bir de sorum olacak size..
Aylardır işsizim ve evden dışarı çıktığım yok doğal olarak asosyal tavırlar çekingenlik özgüven eksikliği gibi durumlar yaşadım ama bugün bir iş görüşmesine gitmek konusunda ve işi alacağım konusunda kendime güvenim tamdı. Dün akşam sf ve kendine güven telkinlerini sırayla dinledim görüşmeye gidene kadar da dinledim. Sanırım bunun etkisi var bugün çok olumlu bir görüşme oldu ve telkinlerin etkisi konusunda bahsettiğiniz değişiklikleri birebir yaşadım. İşi aldım ilk kez bu kadar yüksek bir maaşla çalışıcam ve kendimi olduğumdan daha fazla ifade edebildim şimdi inanıyorum ki devamı da gelecek bu olumlu gelişmelerin.
Şimdi soruma geçeyim. Ben bir taraftan zihni arındırı egzersizler, reiki, nefes alma ve rahatlama tekniklerin yanısıra , 6 hissi güçlendirici, çakralar gibi egzersizler de deniyorum. Sizin bahsettiğiniz telkinlerin etkileme süresi eğer yanlış algılamadıysam 1 hafta ve sık dinlemeyle görülüyor. Ama bende dinlediğim an etkili olabilyor diyebilirim ama fazla abartı olmasın diye 1 günlük dinlememin sonucunda sonucu anında farkediyorum demem daha doğru olur. Bu kadar kısa sürede etkilemesinin nedenini bahsettiğim yöntemlere bağlamak mümkünmüdür?