Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-10-2007, 08:53 PM   #9 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Regina'nın günlüğü

Regina hoşgeldin...

ne kadar samimi ve içtenlikle paylaşmışsın.. doğru adreste ve doğru insanlarla birliktesin... birlikten kuvvet doğar derler ya işte o misal..
niyet ettin ya bir kere hepberaber yanındayız... geriye kalan ufak engellerini aşman için..
ufak diyorum çünki zor olanları atlatmışsın.. şöyle bir geriye dönüp bakınca..
şimdi ufak şeyler kalmış ama gücün azaldığını hissediyor gibi olmuşsun..
Allah'tan içindeki bitmeyen enerjini alevlendirmeyi başarmışsın tekrar.. wave
bizlerde elimizden geldiğince gücüne güç katarız burada el ele.. için rahat olsun..

bu sitede tanıştığım geçmiş hikayelerini okuyupta.. verdikleri mücadeleyi.. dirilişlerini.. hayata meydan okuyuşlarını ..
azimlerini görüpte gidip gerçekten alnından öpülesi insanlar var.. ( bitanesi hayal abladır hem ellerinden hem alnından öperim )
sende onların zincirine katıldın benim gözümde ve çok şanslı olduğun bir nokta var yaşın çok genç ..
hayatının en güzel yılları... yeni ve mutlu hatıralar yaratman için güzel değerlendirelesi vakitler..

sen kendinin farkında olduğun için söyleyecek fazla bir şey yok gibi.. yolların daima düz ve pürüzsüz olsun..
başın sıkışırsa bizler buradayız.. yada biz sıkışırsak seni buluruz.. o yüzden burada ol lütfen..

bu arada debbie ford ışığı arayanların karanlık yanı ( hayal ablanın önerdiği kitap ... dene iyiki okumuşum diyeceksin .. ben dedim ) super

sevgiler..