Alıntı:
yurdahal Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Tiriniti,
...
Bir de ben ilave olarak neler yapıyorum onları yazayım istersen.
- Her çalışmadan önce sadece su ile kısa bir duş alıyorum ( bedenimi arındırırken muhakkak zihinsel olarak ruhumu da arındırıyorum). Kısa duş alıyorum, çünkü kısa bir duşla bedenimdeki negatif enerjiyi arındırabiliyorum. Fakat duşu uzun tutarsam ihtiyacım olan enerji de su ile birlikte gidiyor ( Karl Brandler Pracht kitaplarından öğrendiğim bir bilgi ve kesinlikle doğru).
- Gün içinde muhakkak sürekli olumlu düşünüyorum ( bak evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın - iptal çalışması)
- Her gün muhakkak kendim dışında birine yararlı olacak birşey yapmaya gayret ediyorum.
- her zman güleryüzlüyüm:).
- Sabah yataktan çıkarken muhakkak kendime gülümseyen bir ifadeyle "Günaydın!" diyorum
- Beni neyin mutlu edeceği üzerinde hergün düşünüyorum ( değişebiliyor).
-İçimde endişeyi yakaladığım zaman onunla konuşuyorum, sakin bir şekilde endişeme benim gücümden bahsediyorum, bana karşı şansı olmadığını söylüyorum:) komik oluyor, ama faydalı....
|
Yukarıdakilere bir şey eklemeyi unutmuşum. Üstelik çok önemli.
- Sürekli doğru nefes alıyorum. Kısa ve kesik nefes aldığımı fark ettiğim anlarda hemen kontrolü ele alıp nefesimi sakin ve dingin bir hale getiriyorum. Nefes alma şeklimiz yaşam standartlarımızı belirler (bedensel ve ruhsal anlamda). Motivasyonumuz da nefesimizle kontrol edilebilir.
Bu yüzden her zaman nefes alış- verişlerinizi kontrol edin.
Yavaş ve derin nefes alın. Nefesiniz diaframınızı aşağıya doğru itsin. Taze nefesi bir süre içinizde tutun ve yavaşça nefes verin.
Sevgiler