SELMA CANDAN H anımın buradaki bütün yazılarını okudum şimdi ve sanırım en çok bu yazıyı beğendim.Yazdıkları gerçekten içtenlikle yazılmış ve bize ışık tutacak yazılar,hepinizin okuması gerek... Atakan abi sen de iyiki burada yayınladın ve paylaştın bizimle
Selma hanımı da gerçekten tebrik ederim zor bişeyi hayatının akışı haline getirmiş bu harika....
Bu arada dikkatimi çeken bişey var üzüntüler kapımızı çalmadığında rutin bir hayat yaşıyoruz,yani yeni şeyler arayışında olmuyoruz,hayatımı nasıl güzelleştirsem demiyoruz,gördüğümüz ve bildiğimiz şeyleri es geçiyoruz.N e zaman ki aşamayacağımız bir zorlukla karşılaşıyoruz o zaman pozitif düşünce ,telkinler,reiki,eft,.... vb'ne yöneliyoruz.Yani demek istediğim şu; bu tip uğraşıları olan insanların geçmişlerine baktığımızda kesinlikle hepsinin hayatının bi yerde tıkandığını ve çıkış olarak bu yöntemleri seçtiklerini görüyoruz,bu hep ilgimi çekmiş ve beni düşündürmüştür.Bu arada bu demek değilki tamam işte diğerlerinin ihtiyacı yokta o yüzden bi arayışları yok,herkesin hayatı muhteşem... Hayır bence öyle değil! Diyoruzya hayatta tesadüf diye birşey yoktur diye,işte ben bu kişilerin bu yola sevk edilebilmesi için kötü durumlar yaşadıklarını ve bu kişilerin hayat görevlerinin de bi anlamda sevgi ,hoşgörü,enerji,mutluluk öğreticisi,yol göstericisi olduğuna inanıyorum.
Mesela ben bu tip şeyleri direkt yargılardım sanırım eski ben olsaydım;elle tutulmayan ,ispatı matematik gibi açık olmayan şeylere karşı inancım pek de yoktu ama öyle bi gün geldiki bana da bir msj geldi geldi geldi geldi ama ben farkedemedim ve pat diye bir düşüş yaşadım.Bu kişi ben değildim,bu korkular bana ait olamazdı,imkansızdı,BEN GERÇEKTEN KENDİMİ TANIYAMIYORDUM.Bu sayede araştırmaya başladım çünkü böyle kalamazdım ve ilk olarak eft ile sonra reiki ve sonra bu telkinlerle karşılaştım.En önemlisi de hiç bilmediğim şeyler öğrendim;bir kere hoşgörülüyüm artık bunun yanısıra kabalıkla suçladığım bazı insanların aklımın ucuna bile gelemeyecek engelleri olabildiğini öğrendim,içimizde tıpkı diğer sistemler gibi gerçekten bir enerji sisteminin olduğnu öğrendim ve bu akışın düzenlenebileceğini vb...
Yani niye böyle br durumla karşılaştım derken yavaş yavaş şunu düşünmeye başladım (tam olmasa da ) belki de şanslıyım bu olumsuz duyguları yaşamasaydım bunları öğrenemeyecektim.Hep dediğim dedik ,esneme payı sıfır biri olarak kalacaktım, mesela bu sitede olmayacak,sizleri tanımayacaktım,the secret'ı hiç izlemeyecek,izlesemde saçma bulacaktım=)))))