Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-01-2009, 07:09 PM   #3 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Lightbulb

sevgili Sinancım insiyasyonu şu şekilde tarif edebiliriz;

İnsiyasyon bir varoluş durumundan diğerine geçiştir.

İnsiyasyon bir usta tarafından öğrencisine verilir ve özel ritüeller içerir.

Bu kelimenin kültürümüzdeki en yakın anlamı Anadolu'da kullanılan “el vermek” deyimidir..
İnsiyasyon bir eğitim değildir. Aynı zamanda kişinin içinde yaptığı yolculuktur.

İnsiyasyon başka bir tanıma göre de ruhsal bir tesirin bir kişiden diğerine aktarımıdır.
Reiki insiyasyon ile öğretilir. İnsiyasyon esnasında uyumlanacak kişinin kalp, 3.göz ve avuç çakraları açılır ve reiki enerjisine uyumlu hale getirilir.

İnsiyasyın kişide, ruhsal duyarlılığı ve farkındalığı arttırır. Kişi insiye olurken pek çok vizyon görebilir mesajlar alabilir. İnsiyasyon alan pek çok kişi sezgisel yeteneklerinin arttığından bahseder.

Pek çok farklı hissedilişler olduğu gibi insiyasyon sırasında hiçbir şey hissetmeyenler de olabilir.
Her seviye için insiyasyonlar gerekliyken yapılan ek insiyasyonlarında enerji seviyesini arttırdığı bilinmektedir. Ek insiyasyonlara “reiju” denir.

tüm bunların ışığında diğer sorunu cevaplarsak insiyasyonlardan sonra arınmalar olur ve insiye olduğumuz enerji ile uyumlu hale gelebilmemiz için belli bir süre geçmesi gerekir.. bu süre genel olarak 21 günlük bir zaman dilimidir..

diyelimki reiki 2 ye insiye oldun bir hafta sonrada violet flame reiki ye insiye olmak için bana geldin..

reiki 2 yi özümsemek için yapman gereken pek çok çalışma var..
aynı şekilde violet flame reiki içinde yapman gereken bir çok çalışma var..

böyle bir durumda her iki enerjiye de gerektiği kadar zaman ayırmaz çalışmalarını yapmaz dolayısıyla sana sağlayacağı yararlardan faydalanamazsın..

bu durum kendi içinde enerjiler ile arandaki bağı zayıflatır..
böyle bir şeyin olmaması için öncelikli olarak aldığımız derslerimizi özümsememiz gerekir..

hem bu dersler için zamanınızı paranızı ayırıyorsunuz buna saygı için.. hem benden önce eğitim aldıysanız eğitmeninizin size anlatmak istediklerine saygı için hem de benim anlatacaklarımı düzgün bir şekilde uygulayabilmeniz için insiyasyonlu başka bir eğitim almamış olmanız gerekir..

ayrıca her insiyasyondan sonra arınmalarımız olur.. bu arınmalarımızı en hafif şekilde atlatmak için sırayla gidilmesi gerekir..

sevgiler..