elifcim senin adına çok sevindim,ancak kendi adıma da üzüldüm.sevindim çünkü hayatını değiştirebilmişsin ve artık hayallerinin peşinden koşmaya başlamışsın ne güzel darısı tüm isteyenlerin başına...
üzüldüm,çünkü ben daha yeni üyelerdenim seninle daha uzun günleri geçirmeyi deneyimlerinden faydalanmayı isterdim(bencilce oldu belki)
herkezin olduğu gibi benimde hayallerim var ve buraya yasalar benide getirdi.çok büyük değişimleri henüz yaşamış değilim ancak ufak tefek değişimleri de hayretle inceliyorum.bende dışarı çıkma korkusu var,urfadayım iş gereği 1 yıl oldu ama hala alışamadım hiçbir yeri bilmiyorum ve korkuyorum bu yüzden de sürekli evdeyim.telkinleri daha yeni çözdüm yanlış dinliyor muşum, şimdi düzene koyabildim.inş.bir gün bende yaşadığım güzellikleri burada paylşırım ki inanıyorum olacağına.
belki biraz saçmalık olacak ama ben bu siteden kimsenin gitmesini istemiyorum.her gün olmasa da vakti oldukça üyelerin burada bilgilerini ve deneyimlerini paylaşmasını isterim.umarım senin vedan tam bir veda olmaz ve ara sıra gelir bizlerle paylaşırsın hayatını.inan o kadar önemli ki başka birinin yazdıkları.kendi adıma ben buradaki yazılanlardan güç alıyorum,insanların dürüstçe yazdıkları,paylaşımları bana güç veriyor.belki de bu yüzden herkezin burada olması gerektiğini düşünüyor,kimsenin gitmesini istemiyorum.Ancak herkezin özgürlük hakkına da saygıyla yaklaşmak gerekli.Sen nasıl mutlu olacaksan hayatın sana onları sunsun ve sende sevgiyle kabul et..hayatta herşey istediğin gibi olsun,tüm dileklerin gerçek yolunsa sevgiyle hep açık olsun...
ışıkla ve sevgiyle kal...